Šķiršanās bija sāpīga, es nespēju viņam piedot krāpšanu

Diemžēl, ne katra laulība mūsdienu pasaulē ir uz mūžu. Daudzas attiecības izjūk jau 5-6 gadus pēc kopdzīves uzsākšanas un laulības noslēgšanas.

Šādu attiecību rezultāts var būt jebkāds: salauzta sirds un neizdevusies dzīve, vai jauna iedvesma… Mūsu varone pastāstīja pilnīgi citu notikumu attīstības scenāriju pēc šķiršanās.

Ļoti sāpīgi izšķīros ar vīru. Viņš mani piekrāpa, es nepiedevu, viņš sadusmojās uz manu principialitāti šajā jautājumu, visādi mēģināja man nodarīt pāri šķiršanās procesa laikā.

Viņš dalīja krūzes, karotes, apsaukāja un savās dusmās aizgāja tik tālu, ka nosauca mani par nekam nederīgu māti. Tad viņš teica, ka pēc šķiršanās bērnu ņems pie sevis. Es nepretojos, viņš nolīga labu juristu. Dēls, kurš gāja sestajā klasē, arī neiebilda.

Tikai vīrs nebija ņēmis vērā, ka pašlaik dēla vecums un raksturs nav cukurs, viņš slikti mācās, un, kā izrādās, viņu vēl vajag pabarot, apģērbt, nopirkt apavus, nodrošināt ar skolas mantām un maksāt par viņa vajadzībām, kontrolēt un ar viņu nodarboties brīvlaikā.

Agrāk ar to nodarbojos es, bet tagad esmu svētdienas mamma, maksāju alimentus no oficiālajiem ienākumiem, lai gan neoficiāli pelnu četras reizes vairāk.

Brīvdienās es dažreiz eju ar savu dēlu uz McDonald un uz kino. Bet pārsvarā esmu aizņemta ar sevi: pierakstījos angļu valodas kursos, šūšanā, jogā, ieguvu autovadītāja tiesības, eju pie kosmetologa, uz manikīru, uz izstādēm, koncertiem, brauca atvaļinājumā nevis uz jūru, kā dēlam vajadzēja, bet uz auksto Somiju.

Es esmu priecīgs! Bet tagad mans vīrs netiek galā ar dēlu un mēģina man zvanīt un sūdzēties, cik viņam grūti. Bet man vienalga – esmu brīva!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment