Skolotāja pretīgā sodīšanas metode sanikno otrklasnieku vecākus; Kādas ir jūsu domas?

Kāds no skolēniem bija iečurājis spainī, un neviens savu vainu neatzina. Tāpēc skolotājs izlēma sodīt visus. Viņš lika visiem zēniem iebāzt galvu šajā spainī un ostīt urīnu. Pēc tam viņš aizrakstīja visiem vecākiem vēstuli, informējot par šo atgadījumu.

Neskatoties uz antisanitārajiem apstākļiem, kādiem bērni bija pakļauti, Šonu visvairāk sadusmoja tieši fakts, ka tā bija skolotāja rīcība. Viņš uzskata, ka tas ir nepieņemami.

Pēc tam viņš iesniedza sūdzību skolas vadībai, taču skolotājs, kurš skolā ir nostrādājis jau 26 gadus, arī turpinās strādāt. Skolas vadība, savukārt, atteicās sniegt detalizētu ziņojumu un situāciju nosauca par “personīgu lietu”, kā arī apsolīja “nodrošināt, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.”

Tomēr vecāki gribēja aizstāvēt savus bērnus un turpināja cīnīties par taisnību. Viņi iesniedza vēl vienu sūdzību, un skolas vadība piedāvāja iespēju pārcelt bērnus uz citu klasi. Vecākiem šāds risinājums nebija pieņemams, un viņi dalījās ar šo stāstu sociālajos medijos, lai iegūtu atbalstu arī no citiem, kuri uzskata, ka skolotājs būtu jāsoda.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera https://goo.gl/3OxSEu un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment