Slepenā sastāvdaļa, pateicoties kurai, ažūra pankūkas būs nevainojamas un nelips pie pannas

Vai zini, kas jāpievieno pankūku mīklai, lai tās būtu maigas un neliptu pie pannas? Pietiks tikai ar trim ēdamkarotēm.

Pankūkas uz kefīra bāzes vienmēr iznāk maigas un ļoti gaisīgas, bet, lai tās būtu pat ar kraukšķīgu garozu, nepieciešams pievienot slepeno sastāvdaļu.

Izrādās, lai pankūkas būtu kraukšķīgas, mīklai jāpievieno trīs ēdamkarotes degvīna. Gatavajā ēdienā jūs nejutīsiet dzēriena garšu, bet jūsu pankūkas noteikti izcepsies daudz labāk.

Sastāvdaļas

Kefīrs – 500 ml

Ola – 1

Verdošs ūdens – 100 ml

Milti – 1,5 glāze

Soda – 1 tējkarote

Cukurs – 2 ēdamkarotes

Sviests – 1 ēdamkarote

Degvīns – 3 ēdamkarotes

Lasi vēl: Lietas skapī smaržos neticami gardi: metodes, ko izmanto dārgās viesnīcās

Pagatavošana

Saputojiet olu ar cukuru un uzreiz pievienojiet degvīnu. Tad pievieno kefīru, miltus, sodu, visu samaisa un atstāj nostāvēties 10 minūtes. Pēc tam mīklai pievieno karstu ūdeni un vēlreiz kārtīgi samaisa.

Pēc tam var cept pankūkas.

Izceptās pankūkas beigās jāsasmērē vai jāaplej ar izkausētu sviestu.