Smaganas atkāpjas no zobiem? Lūk iemesli un risinājums

1. Smaganas atkāpjas no zobiem: Sezama eļļa

Sezama eļļa var cīnīties ar daudzām baktērijām, tādēļ rekomendējam skalot muti ar sezamu sēklu eļļu. Ņemiet vienu tējkaroti sezamu eļļas un 2 – 5 minūšu garumā skalojiet ar to muti. Jūsu smaganas kļūs veselas.

2. Zaļā tēja

Ja regulāri dzersiet vienu tasīti siltas zaļās tējas dienā, nogalināsiet infekciju izraisošās baktērijas.

3. Alveja

Mēs visi zinām, ka alveja ir ļoti veselīgs augs. Ja izmantosiet alvejas želeju kā mutes skalojamo līdzekli vai ar to mazgāsiet zobus, tad novērsīsiet turpmāku zobu bojāšanos un smaganu infekcijas.

Lasi vēl: Kariess ir apstādināms! Šie 5 soļi ļaus atgūt zobiem veselīgu izskatu…

4. Eikalipta eļļa

Šai eļļai piemīt aizsargājošas funkcijas, kas palīdz novērst smaganu slimības. Tā ir ļoti iedarbīga cīņā pret mutes dobuma baktērijām. Eikalipta eļļu varat izmantot kā mutes dobuma skalojamo līdzekli, pēcāk gan noteikti vēlreiz izskalojot muti ar tīru ūdeni.

5. Kokosriekstu eļļa

Sajauciet kokosriekstu eļļu kopā ar nelielu daudzumu dzeramās sodas un ar šo maisījumu izmazgājiet zobus. Tas palīdzēs jūsu smaganām būt daudz spēcīgākām un veselākām.

6. Pelašķis

Tam piemīt savelkošas un antiseptiskas īpašības, kas spēj novērst arī problēmas ar smaganām. Reizi dienā izskalojiet mutes dobumu ar pelašķu novārījumu, un jūsu smaganas būs veselas.

 

Lai arī par to, kā iegūt skaistu smaidu! Uzturs zobiem. Ēdieni skaistam smaidam! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment