Smieklīgi veidi, kā cilvēki valstī mēģinājuši ievest nelegālas lieta

Par spīti tam ka viņš biksēm pāri bija uzvilcis tradicionāli balto mantiju, robežkontrole ievēroja, ka viņš dīvaini pārvietojas un drīz vien atrada viņa alkoholisko dzērienu glabātuvi.

Nekaunīgais mērkaķis

booz2

Mērkaķis, kas iebāzts zem blūzes, apgalvojot, ka esi stāvoklī – izklausās pēc komēdijas scenārija. Tomēr, to pamanījusies izdarīt Amerikas čigāniete Lavsona, lai ASV ievestu sazāļotu rēzus pērtiķi. Sākumā, viņai izdevās tikt cauri nepamanītai. Bet vēlāk, viņa par to izpļāpājusies veikala darbiniecei, kas informējusi FIB.

Nelaimīgas beigas

Kā gan tu mēģinātu maskēt asu desiņu paciņu, lai tās ievestu no Meksikas uz Teksasu? Kāda 21 gadu veca sieviete no Teksasas tās noslēpusi bērna autiņbiksītēs. Robežsardzes darbinieki kļuva aizdomīgi, kad sieviete nevēlējās rādīt autiņbiksītes, apgalvojot, ka tās esot netīras un lietotas.

Muļķa bruņurupucis

booze3

Kāds vīrietis vārdā Lī, mēģināja Pekinā nelegāli ievest savu bruņurupuci – viņš to bija nomaskējis par hamburgeru. Darbinieki ievēroja “dīvainus izvirzījumus”, kas bija izlīduši no KFC burgera, un, uzzinot, ka uzkodai ir cietas bruņas, viņi bija neizpratnē.

Kāp pāri robežai

Kalifornietis, Džereme Džeimss, Losandželosā nelegāli ieveda trīs dzīvas iguānas. Dzīvniekus viņš bija ieguvis Fidži dabas rezervātā un robežām pāri iguānas devās viņa kājas protēzē. Viņš trio pārdeva par 18 tūkstošiem Eiro, bet vēlāk, viņa māja tika pārmeklēta un tur atrastas vēl četras iguānas.

Pamatīgs satricinājums

booz4

Robežkontrole notvēra Svetlanu Ivanušku, no Ukrainas, kad viņa mēģināja Kijevā ievest no Ņūdelī atvestu hašišu, kas noslēpts vibratora bateriju nodalījumā. Vai tās bija viņas divas mīļākās lietas?

Nepatīkama smaka

Kontrabandisti mēģināja nelegāli Malaizijā ievest 814 bruņurupučus un 160 kobras, paslēpojot reptiļus zem kravas mašīnas ar ķipolku kravu. Aizsargājamie reptiļi tika paslēpti maisos, zem 2.3 tonnām ķiploku, lai noslēptu to īpatnējo aromātu. Par spīti tam, vietējās varas iestādes saoda ko dīvainu un atklāja reptiļus, pēcāk tie tika palaisti atpakaļ džungļos.

Čūskas lidmašīnā

booz5

Noķerts kāds slidens tips, kas vēlējās no Austrālijas uz Taizemi doties ar koferī iesaiņotām 40 retu sugu ķirzakām, un trim pitoniem, kas iebāzti somā. Viņam izdevās somā iebāzt arī apdraudētu albīno pitonu. Tieši tādu pašu kā tas, kurš attēlā rotā Britniju Spīrsu.

Heroīna tunelis

Pēc 15 tūkstošu Eiro vērtu narkotiku nelegālas ievešanas, Džordžs Karanja un Neitans Smits sevi nodeva, uzņemot vienu lielīgu pašbildi. Viņi no Londonas devās uz Plimutu, lai pārdotu kokaīnu un heroīnu, kas uzmanīgi bija noslēpts tur, kur neiespīd saule. Tomēr, policija, kas apturēja viņu auto, ievēroja viņu telefonā uzņemto pašbildi, kur viņi redzami ar lielu naudas žūksni.

Aizdomīgs knābātājs

booze6

Aizmirsti par skudrām biksēs. Ierēdņiem izdevies notvert vīrieti, kuram bikšu kabatās bija divi dzīvi baloži. Apsardze ievēroja vīrieša dīvaino gaitu, kad viņš gatavojās pārlidojumam no Dubajas uz Melburnu. Čemodānā atradās arī divas baložu olas.

Nelaimīgs lūzums

Kontrabandas ievietošana ģipsī ir sena viltība, bet kāds Čīliešu narkotirgonis gājis soli tālāk, viņš uzvilka ģipsi, kas pagatavots no kokaīna. Barselonas ierēdņi apgalvoja, ka, iespējams, 66 gadus vecais ierēdnis speciāli salauzis apakšstilbu, lai ģipsis izskatītos pārliecinoši. Kopā ģipsis saturēja 4.85 kilogramus kokaīna.

Kokaīngalvas

Britu narkotirgoņiem prātā iešāvusies lieliska doma, ievest 160 tūkstošus Eiro vērtu kokaīnu no Jamaikas, paslēpjot to sieviešu parūkās. Taniša Semjuela un Šerīna Hārdija, no Derbijas, katra mēģināja pāri robežai pārvest 2 kilogramus narkotiku, kas iešūtas parūkās. Viņas cerēja viegli nopelnīt 6 tūkstošus Eiro, bet tā vietā viņas nopelnīja vienu gadu ilgu cietumsodu.

Krītošs brīdinājums

booz7

Kāds graudains novērošanas video materiāls parāda kā narkotiku kontrabandisti nelegāli valstī iedabū narkotikas ar pašdarinātas katapultas palīdzību, tās pārlidinot pāri robežai. Aģenti par to informēja Meksikas varasiestādes, kas atklāja 20 kilogramus marihuānas, paciņās, kurām izdevās pārlidot pāri robežai.

Dievs, svētais

Pēc tam, kad pie kāda vīrieša tika atrastas vairākas pudeles, kas saturēja ketamīnu (zirgu trankvilizators), likumpārkāpējs mēģināja pretoties arestam, apgalvojot, ka pudelēs atrodas svētais ūdens. Tomēr, par nelaimi viņam, speciāli apmācītais suns nedomāja, ka tas ir svētais ūdens.

Smags vēders

booz8

Kāda kanādiešu sieviete mēģināja ievest 2 kilogramus kokaīna, kas paslēpti viņas mākslīgajā grūtniecības vēderā. Sieviete tikai aizturēta Bogotas lidostā, Kolumbijā, kad lidostas darbinieki konstatēja, ka viņas vēders ir ciets un auksts.

Spurošanās

Kāda sieviete, kas piezemējās Melburnā, Austrālijā, bija uzvilkusi īpaši pagatavotu priekšautu, kas saturēja 15 maisiņus ar ūdeni, tajos bija noslēptas 50 tropiskās zivtiņas. Darbiniekiem izdevās viņu notvert, jo viņi izdzirdēja neparastas šļakstošas plakšķināšanas skaņas, kas nāca no sievietes ķermeņa.

Mazais velnēns

Šī gada martā, policija atklāja mēģinājumu izvest kādu zaglīgu punduri no Lielbritānijas, lai tas varētu doties uz dzimto Rumāniju. Kāds viņa draugs ievietoja sociālajā tīklā Facebookaicinājumu palīdzēt čemodānā izvest no valsts viņa draugu. Par spīti visiem centieniem, abi tika notverti.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment