Smieklīgs iemesls, kādēļ kāds vīrs zvanījis policijai!

Policijas zvanu centrā ik dienu noskan vairāki desmiti zvanu pēc palīgā saucieniem vai, lai ziņotu par kādu noziegumu. Tomēr atrodas arī tādi cilvēki, kuriem patīk tērēt šo iestāžu laiku, ar saviem muļķīgajiem zvaniem un neloģiskajām sūdzībām.

Viens no šādiem cilvēkiem ir arī rietumu Jorkšīras iedzīvotājs nonāca sev ļoti nepatīkamā situācija- vīrieša mīļotās kaķis bija apēdis viņa bekonu un mīļotā to bija atļāvusi.

Sarunā ar policijas darbinieci ir dzirdams, ka vīrietis grib iesniegt sūdzību. Kad darbiniece jautā: “Pret kuru Jūs vēlaties iesniegt sūdzību- kaķi vai savu draudzeni?’’ Pēc brīža pārdomu, vīrietis droši atbild: “Abiem.”

Tad darbiniece laipnā tonī paskaidro vīrietim, ka šis nav ārkārtas gadījums un policija nenodarbojas ar šādām lietām. Sieviete stāsta: “Es atvainojos, bet mēs nearestējam kaķus, tāpēc, ka viņi ēd bekonu.”

Policijas iecirknī ir izskanējuši zvani 2:00 naktī, kad zvanītājs ir izmisumā, lai uzzinātu, kurš ir galvenais aktieris, filmā, kuru pašlaik rāda pa televizoru. Kā arī, ir bijuši zvanītāji, kuri ir jautājuši numuru ne-ārkārtas gadījumiem.

https://www.youtube.com/watch?v=SBt4WaSW8SE

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment