Šo jauno meiteni Katarā izvaroja, bet policijas reakcija uz to ir prātam neaptverama

 

Holandiete, pavadīja 3 mēnešus ieslodzījumā, Katarā, pēc tam, kad viņa ziņoja, ka ir tikusi izvarota, tiks deportēta no valsts pēc tam, kad tika atzīta par vainīgu tikumības pārkāpšanā.

22 gadus vecajai sievietei no Utrehtas, Kataras tiesa piesprieda 1 gada cietumsodu. Tiesas sēdē, kurā tika paziņots spriedums viņā nebija klāt. Sievietei arī piesprieda 700 eiro lielu soda naudu.

Vīrietim, kuru apsūdzēja seksuālajā uzbrukumā pret viņu, Sīrijas pilsonim, piesprieda 140 cirtienu ar pātagu apmērām par ārlaulību seksuāliem sakariem un alkohola lietošanu. Viņš netika atzīts par vainīgu izvarošanā.

Uz sievietes iesniegumu par iespējamo izvarošanu, Kataras tiesībsargi arestēja viņu uz ārlaulību seksuālo sakaru pamata. Kopš tā brīža viņa cietumā  gaidīja, kad viņas lieta tiks izskatīta tiesā. Nīderlandes vēstniecības pārstāvji viņu apmeklēja cietumā tikai 3 nedēļas pēc aresta.

Kāds Nīderlandes medijs gan apšaubīja izvarošanu pēc tam, kad atklājās, kad sieviete ar ko viņa kopā ceļoja, atzinās, ka strādā par prostitūtu. Izvarotās sievietes māte apstiprināja, ka meita ir pievērsusies Islāmam, ko Nīderlandes ārlietu ministrija uzskata par vērā ņemamu faktoru viņas lietā.

Avots: theguardian.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment