Šo labāk atstāj tikai fantāziju līmenī!

  1. Sekss automašīnā

Tu to noteikti vari pamēģināt, bet zini, ka tas visticamāk būs ne visai ērti, ja vien tev nav liela izmēra automašīna ar plašu salonu, kurā var izpausties pēc sirds patikas. Ja jūs esat izlēmuši to pamēģināt, tad atceries paņemt līdzi kādas mitrās salvetes vai ko tam līdzīgu, ar ko tu pēc tam vari sakopt salonu. Ja tu saproti par ko ir runa.

  1. Sekss lidmašīnā

To var redzēt pāris filmās, cik laimīgi cilvēki nāk ārā no lidmašīnās tualetes pēc mīlēšanās. Tomēr, jāatzīst, ka reāli dzīvē nav satikts neviens cilvēks, kurš justu uzbudinājumu, ieejot lidmašīnas tualetē. Lai to realizētu, jums vajadzētu abiem būt ļoti maza izmēra cilvēkiem, lai tas būtu kaut cik izdarāms un baudāms. Šo fantāziju var realizēt, ja tev ir sava privātā lidmašīna, bet visticamāk tev tādas nav.

  1. Monopola spēlēšana uz izģērbšanos

Sākotnēji tā var šķist interesanta doma, bet, padomājot vairāk, tu saproti, ka tas ir absurds. Ja jūs nekur nesteidzaties, ir viss vakars izģērbšanās procedūrai un esat gatavi mīlēties tikai rīta gaismai atnākot, tad jums šāds variants varētu patikt. Lielākajai daļai cilvēku gan domājams, ka tas nebūs pa prātam.

  1. Sekss dušā

Par to ir iedomājies gandrīz ikviens. Tomēr, mēģinot kaut ko tādu, ir jābūt ļoti uzmanīgam, jo tas var beigties ar kopīgu kritienu un traumām. Tāpat, atceries, ka ir šādā variantā jūsu garuma un svara attiecība var spēlēt lielu lomu tajā, vai jums tas maz izdosies.

  1. Sekss pludmalē

Par godu šim pat ir nosaukts viens no sieviešu iecienītākajiem kokteiļiem. Bet jāatzīst, ka tam vajadzētu palikt tikai kokteiļa nosaukumam. Realitātē, visās tavās spraugās un, galvenokārt, tavas sievietes spraugās sabirs smiltis, kas nav ne uzbudinoši, ne visai patīkami. Jūs varat noklāt visu perimetru ar segām, bet tā pat kāds smilšu grauds ielīdīs tur kur nevajag- tas ir kā likums.

  1. Sekss jūrā

Tava sieviete visticamāk nebūs sajūsmā par šādu ideju, jo jūras ūdens lielākoties ir netīrs un, protams, sāļš. Kā arī, pastāv liela iespējamība, ka jūs kāds var pamanīt. Šāds seksa veids sievietei var radīt komplikācijas saistībā ar dzimumorgāniem. Tu taču nevēlies nodarīt pāri savas dāmas veselībai, tikai savu fantāziju dēļ? Pateikšu tev priekšā, atbildei vajadzētu būt- nē.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">dillards formal dress</cite>

    Regardless of which attractions where you will discover along side Bruce Motorway you’ll be shocked with the styles of the region of the world. An authentic handle in this place is usually Upside down Globe, an unbelievable exhibit of a number of Twenty five,1000 under the sea creatures plus a natural please to help your old and young. Well liked fascination with the location, Underwater World is often a fashionable with vacationers along with local people the same.
    dillards formal dress http://www.dillarddresses.com/formal-dresses_c89.html

Leave a Comment