Šo Tu sapratīsi tikai tad, kad Tu strādāsi bārā

Dzērieni

Bārmeņi saskaras ar tādiem cilvēkiem, kuri ir izdomājuši “sava dzēriena” visdažādākās nianses. No ledus kubiņu skaita, līdz lietussardziņa volāna krāsai. Un tev kā bārmenim, protams, ir jāuzklausa. Tomēr, ja tas ir pārāk muļķīgs pasūtījums un tu nevari to uztaisīt, tad, to pasakot, klients uz tevi paskatās tā it kā tu būtu iespļāvis viņu brokastu auzu putrā.

Darba laiks

Darba laiks ir īsts pārbaudījums. Tās lielākoties ir garas un notikumiem bagātas naktis, kuru laikā tu paspēj aplieties, saslaucīt sasisto glāžu lauskas un uztaisīt 10 Pina Coladas. Tad beidzot tev ir brīvdiena, kad pus dienu tu noguli un pārējās dienas daļu pavadi sakārtojot māju un izmazgājot sakrājušos veļas kaudzi.

Sava veida eiforijas sajūta iestājas tad, kad ir atlikušas pēdējās minūtes līdz bāra slēgšanai un tu vairs nedrīksti pārdot dzērienus, klientiem, kuri tev turpina lūgties. Un vēl neaprakstāmāka sajūta tevi pārņem, kad tu esi izslēdzis gaismu bārā un slēdz to ciet, lai dotos mājās.

Nauda

Par spīti tam, ka tu strādā kā zirgs, tava alga nav nekas spīdošs. Tu centies ar katru klientu parunāties vai pajokot, lai tev tiktu atstāta kaut kāda dzeramnauda. Un, kad tu saņem dzeramnaudu par vienkārši salietām 3 alus glāzēm, tev liekas, ka tu esi laimējis loterijā.

Tu strādā piektdienu un sestdienu naktīs, kam ir arī savi plusi. Tu nopelni to naudu, kuru tu būtu iztērējis, ejot izklaidēties kopā ar draugiem.

Avots: metro.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment