Šokējoši, ko Brazīlijā kā “balvu” loterijās piedāvā bandīti; Uzsākta izmeklēšana

1a

Pasaulē slimākajās sacensībās, izvirtuši vīrieši Enkruciladas pilsētiņā, Brazīlijas ziemeļaustrumos, iegādājas loterijas biļetes, spēles uzvarētājs iegūs savā īpašumā jaunu meiteni, ko varēs izvarot, tā apgalvo vietējās labdarības iestādes pārstāvji.

Vairāki simti vīriešu ir iegādājušies numurētās loterijas biļetes, par tām maksājot vien 7 Eiro, un viņi nespēj vien sagaidīt, kurš tad kļūs par laimīgo uzvarētāju.

Tiek ziņots, ka stipri līdzīgi gadījumi notikuši arī pagātnē, kad balvā varēja iegūt nevainīgas meitenes, tomēr iepriekšējos gadījumos loterijas biļetes tika pārdotas par ievērojami augstākām summām.

Tajā pat laikā, pilsētiņā pastāvīgi tiek organizēti bingo vakari, kuros pedofili piedalās, lai iegūtu tiesības izvarot mazgadīgas meitenes.

Organizācija, kas šajā reģionā strādā ar seksuālas verdzības upuriem, apgalvo, ka gaišā dienas laikā te norisinās slimas spēles, kā arī to norise šķiet pieņemama apkārtējiem, kā arī vietējai policijai.

Vietējais advokāts, Maikls Farias, kas izmeklēja šīs loterijas, pastāstīja MailOnline žurnālistiem, ka spēles ir tik labi zināmas, ka atbraukuši pat vīrieši no blakus pilsētām.

1aa

Viņš papildināja: „Banda izgatavo numurētas biļetes un kā laimesti tiek piedāvātas dažādas meitenes, vecumā no 11 līdz 17 gadiem.”

„Par to runāja vīrieši vairākas jūdzes aiz pilsētiņas robežām, kā arī biļetes tika tālu un plaši pārdotas. Ja meitene, kas tika piedāvāta, bija nevainīga, biļešu cena krasi pieauga. Galvenā izloze bija ilgi un plaši gaidīts pasākums šo vīriešu starpā.”

„Veicot šo izlozi, banda nopelnīja ļoti daudz naudas, bet meitenes nepretojās, jo zināja, ka viņām nav izvēles tiesību.

Šokējošās apsūdzības noteikti radīs lielāku spiedienu uz Brazīlijas varas iestādēm, jo tās noteikti vēlēsies novērst šādu gadījumu atkārtošanos līdz nākamgad notiekošajām Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm.

Bērnu labdarības iestādes ir brīdinājušas Brazīliju par nepilngadīgu jauniešu prostitūciju un tirdzniecību, kā arī to, ka nākamgad Brazīlijā plānots uzņemt vairāk kā 6.5 miljonus ārzemju viesu.

Brazīlijā aptuveni 40 miljoni cilvēku cieš no nabadzības un tā šobrīd pēc bērnu prostitūcijas apmēriem atrodas pasaules ranga otrajā vietā, seksa verdzībā tiek iesaistīts aptuveni pusmiljons bērnu.

Vietējie iedzīvotāji atzīst, ka šie skaitļi ir šokējoši, bet viņi par šādiem bērnu prostitūcijas apmēriem nav pārsteigti.

Ģimenes bieži vien liek meitām nodarboties ar prostitūciju, un vīrieši izmanto pat 10 un 11 gadus vecu meiteņu pakalpojumus, tas reti kad tiek uzskatīts par noziegumu.

Šis nav tas attēls, ko Brazīlijas valdība vēlas parādīt pasaulei un ko pasaule vēlētos redzēt, it īpaši tad, kad valstī notiks pasaulē grandiozākais šovs. Tomēr, traģiskā kārtā, daudzām jaunām meitenēm Brazīlijā tā ir ierastā ikdiena.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Tikai godīgas izlozes bez nekādām perversijām, narkotikām vai cilvēku tirdzniecības. Reģistrējies Rietumeiropas lielākajā loterijā, satiec un izbaudi Fortūnas smaidu: http://ej.uz/v79y Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment