ŠOKS: Ko telefona spēlīte nodarīja jaunietei? Tas var notikt arī ar Tevi!

Šis neparastais incidents norisinājās Limā, Peru. Patrīcija Džuzepe, kura ir 18 gadus veca, kopā ar saviem draugiem bija pavadījusi vakaru  savu draugu mājās, kad radās ideja uzspēlēt garu izsaukšanu spēli mobilajā telefonā. Pēc tam viņa devās mājās.

Kad viņa bija ieradusies ģimenes mājā, Patrīcijas vecāki pamanīja, ka meita mazliet dīvaini uzvedas un, šķietami, slikti jūtas. Vecāki stāstīja, ka viņa sākusi veikts savādas darbības un vēlāk no viņas mutes sāka nākt ārā baltas putas. Arī viņas balss kļuva nepatīkama un zema. Nekavējoties tika izsaukta medicīniskā palīdzība.

Ir redzams, ka mediķi cīnās, lai savaldītu jauno sievieti, vēlāk komentējot, ka bija licies, ka viņai ir pārdabisks spēks, kuru nevar nogurdināt. Viņa bija ļoti nemierīga vismaz pusstundu un mediķiem viņu neizdevās nomierināt.

game2

Ir dzirdams, kā viņa sauc “666”, “laidiet mani vaļā” un jautā, kur ir viņas telefons.

Aculiecinieki, kuri bija pieredzējuši meitenes aizvešanu, bija pilnīgi pārliecināti, ka viņā ir iemiesojies nelabais, kurš mēģināja lauzties uz āru. Jauniete tika nogādāta psihiatru apgādībā, lai noskaidrotu un izmeklētu savādās uzvedības cēloņus.

https://www.youtube.com/watch?v=ZvqRhCEw6fs

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">CHDX</cite>

    jūs vienu reizi varētu novākt to sūdu spiediet tālāk? es saprotu ka mazvērtīgām mājaslapām jāpelna reitings kā māk bet ziniet sāk līdz aknām piegriezt

Leave a Comment