Spēcīgi! Kā laulības gredzens ietekmē vīrieša potenci?

Vīrieša seksuālā potence ir atkarīga no daudziem un dažādiem faktoriem. Daži no tiem ir visai tāli laika ziņā, bet citi – pat dīvaini. Kamēr šai jomā viss kārtībā, daudzi pat neaizdomājas, kas un kā ietekmē vīrišķīgās spējas.

Savukārt netradicionālās medicīnas eksperti apgalvo: pavisam ikdienišķām lietām var būt pat visai liela nozīme.
Drošības labad vēlams jau no agras jaunības rūpēties par potences saglabāšanu, lai vēlāk nenāktos piedzīvot fiasko.

Kāpēc vecpuišiem potences problēmas gadās retāk, prāto mediķi un psihologi. Sakaitētas kaislības, seksuāla vilkme un noteikti tās piepildījums. Bet kas notiek, kad pats rūdītākais vecpuisis un staigulis apprecas? Iemīlējās, kaislības, vētrains sekss, kāzas, laulību gredzens… Bet pēc pāris gadiem – nekādu kaislību, rets sekss un reizēm arī impotence. Daudzi šādā situācijā rokas vien noplāta – sak, izskraidījies un savu potenci iztērējis. Vai tā patiešām ir, vai arī vaina meklējama citur?

Iespējams, šis atklājums tevi šokēs, bet nesens pētījums liecina: seksuāla nespēka un impotences iemesls ir laulību gredzens. Turklāt pētījums bijis vispusīgs, un konstatēti vairāki iemesli, kāpēc gan laulību gredzens tik negatīvi ietekmē vīrieša potenci. Priecē viens – praktiski visos aspektos iespējams šo ietekmi neitralizēt. Kā?

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā gredzens ietekmē potenci un vai iespējams mazināt impotences risku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment