Opel inovācijas, kas atvieglos tavu braucienu!

opel-corsa-lane-departure-warning-292891

Iepazīsti jauno Opel Corsa  mūsdienīgo un inovatīvo trisdurvju pilsētas automašīnu.

AUTOVADĪTĀJA PALĪGSISTĒMAS

1

Ekskluzīvā Opel Eye kamera ir viena no drošākajām un progresīvākajām palīgsistēmām, kāda jebkad iebūvēta automašīnā.

1. Ceļa zīmju atpazīšanas sistēma atpazīst un attēlo ātruma ierobežojumus un citas ceļa zīmes.

2. Kursa maiņas brīdinājuma sistēma ar skaņas signālu brīdina, ja autovadītājs novirzās no braukšanas joslas, neieslēdzot pagrieziena rādītāju.

3. Distances ievērošanas palīgsistēma informē par distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim.

4. Priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēma uztver iespējamu frontālo sadursmi un izdod brīdinājuma signālu, kā arī attēlo vizuālu brīdinājumu ekrānā un vējstikla displejā.

5. Tālo gaismu palīgsistēma uzrauga satiksmi priekšā un aizmugurē, un automātiski pārslēdz tuvās vai tālās biksenona lukturu gaismas.

6. Aklās zonas informācijas sistēma uztver transportlīdzekļus aklajā zonā. Ja tajā brīdī autovadītājs ieslēdz pagrieziena rādītāju, labajā vai kreisajā spogulī sāk mirgot brīdinājuma signāls.

APSILDES FUNKCIJAS

2

Izbaudiet apsildāmo sēdekļu un apsildāmās stūre sniegto baudu. Aizmirstiet par ledus skrāpēšanu vai kondensāta slaucīšanu – ThermaTec vējstikls to novērš, vienkārši sasildot stiklu. Kopā ar apsildāmu aizmugurējo logu un spoguļiem tas nodrošina pilnīgu redzamību gan ārpusē, gan iekšpusē.

VIEGLĀKAI DZĪVEI

3

Elektriskais stūres pastiprinātājs, kas pielāgojas braukšanas ātrumam, atvieglo stūrēšanu, uzlabo precizitāti un ļauj ietaupīt degvielu. Izmantojiet City Mode pogu vieglākai automašīnas novietošanai stāvvietā un manevrēšanai, braucot ar nelielu ātrumu.

VIENKĀRŠA AUTOMAŠĪNAS NOVIETOŠANA

4

Uzlabotā parkošanās palīgsistēma uztver atbilstoša izmēra stāvvietu un aprēķina ideālo manevru. Vienkārši izvēlieties pārnesumu un kontrolējiet akseleratora un bremžu pedāli. Atpakaļskata kamera novērš muguras saspringumus, kurus izraisa nepārtraukta griešanās. Vienkārši ieslēdziet atpakaļgaitas pārnesumu un vērojiet 7 collu ekrānu.

PALĪGSISTĒMA BRAUKŠANAI ATPAKAĻGAITĀ

5

Saglabājiet kontroli uz slidena vai dubļaina ceļa ar ESP®Plus. Palīgmehānisms braukšanas uzsākšanai kalnā neļauj automašīnai ripot atpakaļ, kad noņemat kāju no bremžu pedāļa, tādējādi atvieglojot braukšanu slīpumā.

VIENKĀRŠA VELOSIPĒDU PĀRVADĀŠANA

6

FlexFix® ir vienkāršs veids, kā paņemt līdzi velosipēdu. Tas ir vienkārši izvelkams no aizmugurējā bampera un ļauj pārvadāt divus velosipēdus ar svaru līdz 20 kg, riteņu izmēru līdz 29 collām un riteņu garenbāzi līdz 1203 mm. Kad tas nav vajadzīgs, to var vienkārši iebīdīt atpakaļ.

Avots: logo

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment