Spēcīgi! Kā laulības gredzens ietekmē vīrieša potenci?

Hipotēze Nr. 1. Metāla ietekme. Kā zināms, jebkurš metāls oksidējas. Šai ietekmei pakļauti arī laulību gredzeni. Bet sliktākais ir tas, ka sabrukšanas produkti caur ādu nokļūst organismā, to saindējot. Risinājuma variants – biežāk mazgāt rokas ar ziepēm un tīrīt juvelierizstrādājumus.

Hipotēze Nr. 2. Nospiešana. Daudzi, ja ne visi, zina, ka plaukstā un, jo īpaši, pirkstu falangās izvietots milzum daudz nervu galu. Uzvelkot laulību gredzenu, vīrietis nospiež šos nervu galus, un tas izraisa problēmas ar potenci vai pat impotenci. Lai no tā izvairītos, pirmkārt, vismaz laiku pa laikam nenēsā laulību gredzenu (lai kā tas nesadusmotu otru pusīti). Otrkārt, obligāti to noņemiet pa nakti. Naktī organismam jāatgūst spēki, tostarp seksuālie. Tāpēc – lai pirksti atpūšas! Nu, bet, treškārt, nekādā gadījumā neiegādājies mazāka izmēra gredzenu.

Nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut, lai gredzens spiestu un atstātu nospiedumu! Vislabāk, ja gredzens ir nedaudz par lielu.

Hipotēze Nr. 3. Čakras. Ir arī eksotiskāks uzskats. Tas balstās uz pārliecību, ka cauri mūsu ķermenim strāvo impulsi, kas tā vai citādi ietekmē sistēmas un orgānus. Bet gredzens neļauj enerģijām plūst brīvi. Ja pastāvīgi nēsāsi zeltnesī gredzenu, sekas jutīs visa reproduktīvā un urīnizvades sistēma. Dabiski, tas nevar neietekmēt arī libido. Risinājuma varianti – tie paši, kas hipotēzes Nr. 2 gadījumā.

Ticēt vai ne, tas, protams, katra paša ziņā. Bet, ja līdz kāzām esi bijis mačo, bet, uzvilcis gredzenu, knapi vari izpildīt vīra pienākumu, vērts aizdomāties un meklēt risinājumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment