Stafordšīras terjers, būdams kokaīna ietekmē, saplosīja saimnieku – kā un kāpēc tas notika

Policija atrada vēl dzīvu vīrieti, kuram seja un kakls bija pilnībā saplosīti, turklāt kaklā bija dziļa atvērta brūce.

Amerikāņu Stafordšīras terjers vārdā Majors saplosīja savu saimnieku pēc tam, kad dzīvnieks bija apēdis saimnieka uz galda aizmirsto kokaīnu. Apēstā deva astoņas reizes pārsniedza vienas devas daudzumu. Suns saķēra 41 gadu veco Mario Perivoitosu aiz sejas un kakla, turklāt tas notika tikai pāris minūtes pēc tam, kad sunim sākās epilepsijas lēkmes no uzņemtā narkotiku daudzuma, tā mums ziņo “Daily Mail”.

Neilgi pirms incidenta vīrietis bija piedalījies filmēšanā dokumentālai programmai “BBS Drugs Map Britain”. Pēc tam, kad filmēšanas grupa bija devusies prom, Mario nolēma mazliet atslābināties, atstājot narkotikas sunim labi pieejamā vietā. Rezultātā, kad saimniekam kļuva slikti, Majors uzbruka vīrietim.

Lasi arī: Autokamerā fiksēta baisa avārija, kurā bojā gājuši 8 cilvēki

“Praktiski nav iespējams paredzēt dzīvnieka rīcību, kad tas atrodas narkotisko vielu ietekmē. Viņi kļūst ļoti tramīgi un satraukti. Visticamākais, ka uzbrukums noticis tieši šī iemesla dēļ.”

Kad Londonas policija ieradās notikuma vietā, viņiem bija nepieciešamas vēl aptuveni 10 minūtes, kamēr viņi dabūja vaļā durvis. Uz Mario kakla bija aptuveni piecus centimetrus liela atvērta brūce. Vīrieti steigšus aizveda uz slimnīcu, kur neilgi pēc tam viņš arī mira. Policija pieprasīja suni iemidzināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment