Stenfordas zinātnieki: Dzīvība uz Zemes tuvu bojāejai

1a

Šoreiz tas nav kārtējais pasaules gala pareģojums, bet gan ļoti nopietnas Stenfordas universitātes zinātnieku grupas paziņojums, kas balstīts uz viņu pētījumiem.

Galvenā pētījuma atziņa – pasaulē no zinātniskā viedokļa oficiāli var atzīt, ka sākusies pēc kārtas jau sestā dzīvības formu masu iznīcība. Ko tas nozīmē cilvēkiem?

Lai uzzinātu vairāk un redzētu VIDEO, šķirsti otru lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Piekrītu.Kāpēc? Pēdējā gadsimtā ir ļoti pieaudzis planētas iedzīvotāju skaits.Kur zinātnieku pētījumi,kas tam ir pamatā? Vrb,ka daba rūpējas,lai saglabātos kāds indivīds?

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Cilvēku ir par daudz! Pat pārāk par daudz. Mēs būtībā izrijam šo planētu, jo nez kāpēc vairums no mums domā, ka tā ir radīta tikai clvēkam. Mēs iznīcinām Dabu un dzīvniekus savā būtība nesvarīgu iemeslu dēļ. Cilvēce ir pelnījusi izmirt. Izmirt, vai vismaz radikāli samazināties savos apmēros.

  • <cite class="fn">gita</cite>

    Kapec vajaga tadu pasaules galu lai cilveki dzivo

  • <cite class="fn">..</cite>

    tpc, nevajag razot bernus ar visiem pec kartas

  • <cite class="fn">ina</cite>

    Tas jau sen redzams ka cilveku darbibas rezultata pasaules apstakli nonakusi tik taalu. Nu cilveks neko nevar glabt.Korepcijas valda paar pasauli.Nedomaa ne par dzivniekiem,ne meziem nerekinaas pat ar cilveku ja vajag.

  • <cite class="fn">Latviete</cite>

    Zinātnieki paši rada problēmas un pēc tam paši tās risina – ar kara palīdzību, lai iznīcinātu cilvēkus, atstājot tikai izredzētos – zelta miljardu. Tādā veidā darbojas kara propoganda – sātanisms.

    • <cite class="fn">Džordžija</cite>

      Zelta pusmiljardu, ja precīzāk 🙂 Sātanisms un jebkura cita reliģijas vai mistika pīšana visam klāt gan masveidā atbaida savādāk sakarīgus un domāt/saprast spējīgus cilvēkus. Eko un homo propoganda, indes potēs un pārtikas piedevās, aiz formālas demokrātijas paslēpusies faktiskā aristokrātu mafija – jā. Bet sātanisms, Dieva cīņa ar velnu vai gaisma pret tumsu, utt. – pilnīgas muļķības. Ja Dievs ir visvarens un viņam ir kaut mazākā interese par pasaulē notiekošo, viņš bez problēmām var(ētu) vienā mirklī Sātanu iznīcināt/neitralizēt/pāraudzināt. Ja Dievs to nevar, tātad viņš nav visvarens un līdz ar to nav nekāds dievs. Tad jau tikpat labi velns arī ir dievs, ja jau viņi miljoniem gadu it kā nemitīgi cīnās, bet neviens nevar otru pieveikt. Sātanisma piesaukšana ir bērnišķīgs veids kā novelt atbildību uz kādu butaforiju, gluži kā “karš ar terorismu” un visādi specdienestu binladeni.
      Par to pasaules un cilvēku izmiršanu… paskatieties uz Ķīnu 😉 Viņu tur ar visiem viena-bērna-uz-ģimeni likumiem ir pāri miljardam! Un vēl miljoniem ķīniešu ir izplatījušies visā pasaulē un taisa bērnus uz nebēdu. Aizejiet uz kādu ķīniešu restorāniņu Rīgā – tur visus pilnas virtuves ar maziem šķībacainiem bērneļiem 🙂

  • <cite class="fn">***</cite>

    Muļķības – nekādas pārapdzīvotības nav. Tieši otrādi – cilvēku ir pārāk maz. Slepkavām vajadzīgs attaisnot netaisno iekarošanas karu, tādēļ piegudro atbilstošas teorijas – masu slepkavību attaisnošanai. Sātans atņirdzis zobus – alkst cilvēku asiņu.

  • <cite class="fn">Imants</cite>

    Viens vecis angliski kaut ko muld. un mēs pārējie ausis paplētuši klausamies. Šitādu pasaules gala pareģotāju pilns internets, un visiem taisnība, visi zinātnieki un profesori. jeloustonas krāteris eksplodēs, asteroīds atlidos utt. Tomēr tas, ka cilvēku skaits nemitīgi pieaug – tas gan taisnība. Kura vēl dzīva radība šitā nekontrolēti vairojas? Protams ka vīruss…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Labāk lai vairojas nekā iznīkst !

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Latvieši – jā – pārējiem gan vajadzētu gaiļus apcirst. Jo sevišķi tiem, kurus te taisās iepludināt.

  • <cite class="fn">sausmas sausmas</cite>

    idioti.. nu gan ir ziepes.. nez ko lai dara.. laikam jaiet kaktaa un jaakaista pelnus uz galvas 😀

    muhahhaa pridurki

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Kad beidz kaisīt, padomā loģiski, kāpēc šeit esi ienācis – lai šitik stulbu komentāru atstātu?

  • <cite class="fn">dumis</cite>

    Lai jau nu cik ironiski te komentāri, bet taisnība viņiem ir. Tas kā te varbūt iedomājas šie komentētāji, ka tas notiks rit protams nav tā. Bites izmirst un tā ir taisnība jo visas šīs indes ko gāž uz laukiem kas zied, tad bites vāc nektāru bet no indēm iet bojā. Šeit varētu rakstīt līdz rītam iemeslus kāpēc viņiem ir tā taisnība bet nav jēgas jo mums nācijā katrs kurš prot uzspiest uz taustiņiem un uzrakstīt komentu ir daudz gudrāks par jebkuru visgudrāko zinātnieku. Bet vispār jau viņiem sava taisnība, nav jādomā jo nav ar ko domāt, sper tik vaļā savu gudrību.

Leave a Comment