Stulbums? Sieviete, kura 3 REIZES mainīja dzimumu- nespēj izlemt, kurš ir labāks!

Čelsija skatās spogulī, no kura pretī veras cilvēks, kurš nezina, kas viņš ir. Viņa noslauka asaru un nolemj, ka atkal ir jāmaina dzimums. Tas ir lēmums, kuru neviens nekad vieglprātīgi nepieņemtu.

Tā jau būs 3 reize, kad 30 gadīgā Čelsija mainīs savu dzimumu. Viņa nāca pasaulē kā puisītis, vārdā Metjū. Viņai ir dzimuma disforija, kas rada pārdomas par to vai viņa ir sieviete iesprostota vīrieša ķermenī vai otrādāk.

wma2

Pirmo reizi viņa mainīja dzimumu 18 gadu vecumā, kad tas izmaksāja 4500 Eiro, par krūšu plastisko operāciju, kad viņa ieguva 38FF izmēra krūtis. Vēlāk viņa pārdomāja un atkal gribēja kļūt par Metjū. Viņa sāka dzīvot kā vīrietis, plānojot atkal pārtapt par tādu, bet vienā dienā viņa bija paskatījusies uz sevi spogulī, precīzāk, uz savām krūtīm, un pāri vaigiem sāka ritēta asaras.

wma3

“Tas bija tas brīdis, kad es sapratu, ka man tomēr atkal ir jāsāk uzvesties un domāt kā sievietei. Es negribēju zaudēt savas krūtis. Es vienīgi vēlētos tās vēl lielākas,” atklāj Čelsija. “Tā nav mana rotaļāšanās ar dzimumu, bet gan nopietna slimība. Es mēģināju izdarīt pašnāvību, ja nebūtu saņēmusi palīdzību, tad es nezinu, kur es tagad atrastos.”

wma4

“Es zaudēju savu nevainību 16 gadu vecumā ar citu vīrieti. Man patīk vīrieši, bet kaut kas nešķita pareizi. Tad es sapratu, ka esmu sieviete iesprostota vīrieša ķermenī.”

Čelsijas māte bija ļoti pretimnākoša un teica, ka sen jau bija laiks un viņai bija aizdomas, ka tā varētu notikt. Vēlāk viņa sagādāja 2000 Eiro, lai nu jau meita, varētu uztaisīt krūšu plastisko operāciju.

wma5

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment