Svaiga gurķa uzkoda: garšo pēc Filadelfijas rullīšiem

Svaigu gurķu uzkoda. Vienreiz taisīju vakara ģimenes sanākšanai un tagad taisu visu laiku, mums ļoti garšoja šie gurķu rullīši. Un tie, kas to izmēģina pirmo reizi, nemaz nezina, no kā gatavots pildījums, tas garšo pēc Filadelfijas rullīšiem ar gurķi.

Sastāvdaļas:

gurķis – 3 gab.
krabju nūjiņas -200 g
biezpiens – 140 g
sojas mērce – pasniegšanai

GATAVOŠANAS METODE

Tātad, vispirms jums ir jāsagriež gurķis plānās šķēlēs, es to sagriežu, izmantojot dārzeņu griezēju.

Lasi vēl: “Patīkamas pārmaiņas”: pēc 2024. gada 15. marta 4 zodiaka zīmju dzīve mainīsies uz labo pusi

Tagad gatavosim pildījumu. Šeit viss ir vienkārši, ņem 200 gramus krabju nūjiņas un sagriež mazos kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Samaisa, pildījums gatavs.

Tagad gurķu šķēles novietojam līdz galam, nogriežam malas, Lai tas būtu vienmērīgs, uzlieciet pildījumu uz malas un sarullējiet to.
sagriež gatavos rullīšus, liek uz trauka un pasniedz ar sojas mērci. Gurķi nekļūst ūdeņaini, neuztraucieties, es tos parasti pagatavoju pāris stundas pirms pasniegšanas, ielieku ledusskapī, un tie gaida savu laiku.

Lasi vēl: Tagad es gatavoju kāpostu tīteņi no Ķīnas kāpostiem un cepu tos cepeškrāsnī (tie izrādās maigāki nekā ar parasto kāpostu un ir vieglāk pagatavojami)

Ja vēlaties, varat pievienot nedaudz vārītus rīsus, bet tas viss nav obligāti, bet es to nelieku. Un varat pildījumā likt jeb ko, olas, krēmsieru utt.

Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment