Tagad es gatavoju kāpostu tīteņi no Ķīnas kāpostiem un cepu tos cepeškrāsnī (tie izrādās maigāki nekā ar parasto kāpostu un ir vieglāk pagatavojami)

Uzklāju pildījumu uz lapām un vienkārši sarullēju. Es neko nelieku un neloku. Gaļa lieliski “saķersies” ar olu un neizkritīs no lapām. Bet kāpostu tīteņi izskatīsies ļoti jauki, kā mazas elegantas trubiņas.

Kāpostu tīteņus vienkārši ieliku cepamtraukā, kuru nevajag ne ar ko ieziest. Bet veidnes izmēru labāk izvēlēties tā, lai kāpostu ruļļi tajā gulētu šādi, vienā kārtā. Un ne pārāk brīvi. Pretējā gadījumā sula, kas izdalīsies cepšanas laikā, iztvaiko, un kāpostu rullīši izrādīsies sausi. Un mums vajag, lai viņi visu laiku būtu savā sulā. Es tikai nosmērēju kāpostu tīteņus ar augu eļļu virsū. Neko vairāk nevajag. Nav nepieciešams ūdens vai mērces.

Un tad vienkārši lieku iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cepu 170 grādos 40 minūtes.

Lasi vēl: “Patīkamas pārmaiņas”: pēc 2024. gada 15. marta 4 zodiaka zīmju dzīve mainīsies uz labo pusi

Šādi izskatās kāpostu rullīši cepti cepeškrāsnī. Apakšā esošā sula nav pilnībā iztvaikojusi un kāpostu tīteņi nav izžuvuši.

Leave a Comment