Uzklāju pildījumu uz lapām un vienkārši sarullēju. Es neko nelieku un neloku. Gaļa lieliski “saķersies” ar olu un neizkritīs no lapām. Bet kāpostu tīteņi izskatīsies ļoti jauki, kā mazas elegantas trubiņas.
Kāpostu tīteņus vienkārši ieliku cepamtraukā, kuru nevajag ne ar ko ieziest. Bet veidnes izmēru labāk izvēlēties tā, lai kāpostu ruļļi tajā gulētu šādi, vienā kārtā. Un ne pārāk brīvi. Pretējā gadījumā sula, kas izdalīsies cepšanas laikā, iztvaiko, un kāpostu rullīši izrādīsies sausi. Un mums vajag, lai viņi visu laiku būtu savā sulā. Es tikai nosmērēju kāpostu tīteņus ar augu eļļu virsū. Neko vairāk nevajag. Nav nepieciešams ūdens vai mērces.
Un tad vienkārši lieku iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cepu 170 grādos 40 minūtes.
Lasi vēl: “Patīkamas pārmaiņas”: pēc 2024. gada 15. marta 4 zodiaka zīmju dzīve mainīsies uz labo pusi
Šādi izskatās kāpostu rullīši cepti cepeškrāsnī. Apakšā esošā sula nav pilnībā iztvaikojusi un kāpostu tīteņi nav izžuvuši.
Tevi noteikti interesēs
- 55 gadus vecs vīrietis no Valmieras skaidro, kāpēc sievietēm ārpus viņa standartu rāmjiem nav cerību uz otro randiņu
- Balkonu stiklojums ir aizliegts: tiek skaidrots kurās valstīs draud demontāža un kādas var būt sekas
- Iekštelpu augs, kas plaukst pat tur, kur gaismas gandrīz nav
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu
- Zemesvēži jeb racējcirceņi uz ilgu laiku pazudīs no jūsu dārza: dalos ar vienkāršu metodi










