Tamāras Globas prognoze janvārim visām zvaigžņu zīmēm: “Nāks jauni pārbaudījumi un grūtības”

Tamāra Globa prognozē grūtības visām zvaigžņu zīmēm. Viņasprāt, par notikumiem, kas notiks janvārī, ir atbildīgs svētais Januārs – durvju īpašnieks, kurš beidz aizvadīto gadu un ļauj ieraudzīt nākotni.

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu sagatavoties biežiem ceļojumiem, kas atvedīs daudz paziņu. Pa ceļam parādīsies jauni draugi un, ļoti iespējams, arī mīlestība. Burtiski no janvāra pirmajām dienām Aunam pavērsies labas iespējas karjeras pacēlumam. Tajā pašā laikā stiprināsies attiecības ar mīļajiem.

Mēneša otrajā pusē jāieklausās savos draugos – viņi nesīs daudz jaunu ideju un priekšlikumu, kuru īstenošana pozitīvi ietekmēs tavu dzīvi.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie gadu sāks ar ievērojamiem panākumiem karjerā. Varēsi atrisināt daudzas ar darbu saistītas problēmas un pat atvērt savu biznesu. Mēneša vidū gaidāms straujš kāpums. Taču nav jādodas tālā ceļojumā – ceļošana būs bīstama.

Janvārī mēreni savu degsmi un centies ietaupīt naudu. Otrajā pusē būs iespēja veidot jaunas iepazīšanās darbā, gaidāms enerģijas pieaugums un interesantas idejas. Šajā laikā nebaidieties spert soli pretī peļņai, mīlestībai un ģimenei.

Dvīņi

Janvārī centies vairāk laika pavadīt mājās. Mēneša pirmajās dienās neatstājiet bērnus un vecākus bez uzraudzības – viņiem tas ir vajadzīgs. Otrajā pusē neatsakieties no ceļošanas, jauni draugi, veiksme un attīstība jūs gaida tālu no mājām.

Esiet uzmanīgs pret savu veselību un finansēm, krājiet savu naudu un spēkus nākamajiem periodiem, kad rodas iespējas un iespējas papildus nopelnīt.

Vēzis

Mēneša pirmajā pusē cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, vajadzētu rūpīgāk aplūkot lietas, kas viņus turpina satraukt kopš pagājušā gada. Tiecoties risināt darba problēmas, neaizmirstiet veltīt laiku saviem mīļajiem. Tie kļūs par lielisku atbalstu turpmākajiem sasniegumiem.

Labs laiks naudas pelnīšanai sāksies gada pirmajās dienās. Gatavojieties ceļošanai, tāpēc uzkrājiet enerģiju un esiet gatavs globālām izmaiņām dzīvē.

Lauva

Janvāris ir mēnesis, kas Lauvām nesīs panākumus personīgajās lietās un intelektuālajā darbībā. Ja rodas iespēja uzstāties lielas auditorijas priekšā vai interesantas tikšanās, neatsakieties. Tur jūs varat satikt cilvēkus, kuri jums palīdzēs jūsu karjerā.

Mēneša pirmajās dienās pievērs pastiprinātu uzmanību savai veselībai: ieklausies savā ķermenī un nepārslogo vēderu. Janvārī ieņemšanas iespēja ir augsta, jūsu ģimenes stāvoklis var sākt mainīties.

Jaunava

Mēneša pirmajās nedēļās pievērsiet uzmanību sava ķermeņa norādēm — jūsu veselība var būt apdraudēta.

Var būt saspringtas attiecības ar ģimeni, tāpēc pievērsiet uzmanību saviem vecākiem un neatmetiet bērnu problēmas. Ziemas brīvdienās esi uzmanīgs kalnos un jūras tuvumā.

Lasi vēl: Noraus džekpotu: Pāvels Globa apsolījis četrām zodiaka zīmēm zolīdu džekpotu 2024. gadā

Janvārī jums tiek rādīts fizisks darbs, sports un darbs bērnu labā. Tālu no mājām jūs jutīsities kā aizbēgt no savām problēmām, un ceļi atnesīs jums gandrīz visu, ko vēlējāties.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment