Tas, kā tu parasti sēdi, var atklāt interesantus tavas personības aspektus

C poza

Šī poza ir raksturīga haotiskiem un mainīgiem cilvēkiem. Ikdienā viņi ir diezgan nekārtīgi, bet tas viņus nemaz netraucē. Šādi cilvēki ir pieraduši dzīvot savā haosā, un viņiem tajā ir ērti. Turklāt viņiem ir vienalga, ko citi par viņiem domā. Ir gandrīz neiespējami aizskart viņu jūtas.

Spēcīgas gribas indivīdi neseko ne modei, ne laikam. Vienmēr un visā viņi ieklausās savā iekšējā balsī, kas pasaka, ko darīt un kā izskatīties.

D poza

Ceturtā poza lieliski parāda, kā pareizi sēdēt pie galda. Tiek uzskatīts, ka tas atspoguļo cilvēka dziļo prātu un izturību. Šādi cilvēki ir diezgan noslēpumaini un mierīgi, viņi nav pieraduši parādīt savas jūtas. Viņiem nepatīk iesaistīties atklātos konfliktos, bet tajā pašā laikā viņi nebaidās no grūtībām, ar kurām var nākties saskarties tā vai citādi.

Lasi arī: Igauņu tarretis ir daudzkārt labāks par parasto auksto zupu. Neticami garšīga uzkoda!

E poza

Šī pozīcija ir raksturīga mērķtiecīgiem indivīdiem, kuri soli pa solim iet uz savu sapni. Viņi nesteidzas, jo zina, ka visam ir sava vieta un laiks. Šādi cilvēki prot strādāt, ir izglītoti, ar viņiem ir ļoti interesanti un patīkami komunicēt. Viņi zina, kā atstāt labu pirmo iespaidu. Viņiem ir viegli atbalstīt jebkuru sarunu tēmu, un jaunā kompānijā viņi vienmēr jūtas kā zivs ūdenī.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment