Tas, kā tu parasti sēdi, var atklāt interesantus tavas personības aspektus

Runā, ka poza, kurā cilvēks ir pieradis sēdēt, var par viņu daudz pastāstīt. Šī ir tā pati ķermeņa valoda, īpašs runas žests.

Pateicoties tam, mēs neapzināti parādām savu attieksmi pret citiem cilvēkiem un signalizējam par savām jūtām.

Dažreiz ķermeņa valoda var pateikt pat vairāk nekā verbālā valoda, ko lietojam saziņai. Ar žestiem un sejas izteiksmēm mēs paužam savas emocijas un jūtas. Piemēram, ne vienmēr ir vajadzīgi vārdi, lai saprastu, ka cilvēks melo, viņam ir garlaicīgi vai neērti. Pietiek paskatīties uz viņa seju un ķermeņa stāvokli, roku kustībām.

Apskatiet attēlus un izvēlieties to pozu, kurā parasti sēžat. Katra poza slēpj noteiktu īpašību. Mums būs interesanti uzzināt, vai rezultāts atbilst jūsu sajūtai.

A poza

Pirmā poza ir raksturīga radošām un harizmātiskām personībām. Šādi cilvēki ir pieraduši no dzīves paņemt visu. Parasti viņi seko savām jūtām un sajūtām, dažreiz viņi nedomā par savas rīcības sekām. Viņus vada avantūrisma un kaislības gars.

Lasi arī: Viņa apmaldījās un pavadīja 6 dienas tuksnesī. Pateicoties 2 produktiem, viņai izdevās izdzīvot

Darbs ar šādiem cilvēkiem ir tīrais prieks. Viņi ir jautri un interesanti. Tomēr, neskatoties uz viņu iecirtīgo raksturu, viņiem var būt ļoti grūti tikt galā ar problēmām, kas rodas dzīvē. Kritiskās situācijās viņi var noslēgties savā pasaulē un nevienu tajā neielaist.

B poza

Sapņainas personības sakrusto kājas. Viņi ir pašpārliecināti un sarunā var aizraut jebkuru sarunu biedru. Radošas un inovatīvas idejas palīdz viņiem strādāt un sasniegt savus mērķus. Šādi cilvēki nav pieraduši stāvēt uz vietas, viņi atrodas pastāvīgā straumē. Ar viņiem vienmēr ir interesanti, bet attiecībās viņiem patīk uzturēt intrigu, īpaši, ja runa ir par mīlas lietām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu parējos variantus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment