Tas, ko šis vīrs gandrīz norija, atstāja viņam psiholoģisku traumu!

 

Karers Grants (Carer Grant) un viņa sieva, Linda, sestdienas vakarā devās uz viņu drauga 12 gadus vecās meitas dzimšanas dienu kādā vietējā Eseksas bārā, kurā Karers saņēma sava mīļākā alus glāzi ar nevēlamo viesi.

Viņš iedzēra vienu malku, sajuta savā mutē kaut ko lielu un gļotainu, nekavējoties izspļaujot to atpakaļ glāzē.

“Mēs visi čalojām un labi pavadījām laiku, gaidot pasūtītās vakariņas, kad mans vīrs sāka spļaut atpakaļ savu alu,” stāsta Linda. “Sākumā viņš domāja, ka glāzē ir liela sīpola šķēle, jo tā peldēja pa virsu un apakšdaļa bija bālgana, bet tad mēs sapratām, ka tā ir milzu gliemene.”

glāze2

Nepatīkami pārsteigtie bāra apmeklētāji steigšus devās pie bāra menedžera pēc paskaidrojumiem. Kad viņi parādīja glāzi ar alū peldošo gliemeni, tad bāra menedžeris tikai atbildēja, ka visticamāk, ka tas ir ielīdis no āra. Tie bija visi paskaidrojumi, bez nekādas atvainošanās.

“Mūsu vakars bija sabojāts. Lielākajai daļai viesu bija zudusi apetīte un vienīgās bildes, kuras mēs uzņēmām no svinībām bija glāzē peldošais gliemis,” stāsta Linda. “Ja tā būtu bijusi kolas glāze, tad mēs ļoti iespējams to nebūtu pamanījuši un to varēja dzert kāds no bērniem, kurš varētu ar to aizrīties un rasties daudz nepatīkamākas sekas.”

glāze3

Alus tika apmainīts pret svaigu, bet tad, kad viņi maksāja par rēķinu, tad Karera sieva, teica kasierei, ka viņiem nevajadzētu maksāt par rēķinu, ņemot vērā apstākļus, bet kasiere vienkārši pateica “nē”, beigās tomēr iedodot 33% atlaidi no visa rēķina.

Karers stāsta :”Vakars bija pilnīgi sabojāts. Es vairs tur nekad neatgriezīšos, bet alus es turpināšu dzert. Tomēr, tagad es regulāri sapņoju par gliemi savā mutē un es vienmēr pārliecināšos, saņemot alus glāzi, ka to nemēģina jau dzert vēl kāds cits.”

 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment