Sāpīga patiesība par tetovējumiem

tattoo2

Ja tev ir bijis tetovējums, tu noteikti zini, ka dzīšanas process var būt diezgan… pretīgs.

Sausa āda, mazliet asiņu un dažkārt arī mazs pietūkums. Bet parasti tas pāriet diezgan ātri atstājot vietā skaistu tetovējumu – vismaz visbiežāk tā notiek.

Šķir lapu tālāk un iepazīsties ar lapas saturu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Lai tik kasās,vai viņiem laika nav ? 😀

  • <cite class="fn">jesuisslettnone</cite>

    Tā slimība,kas uz kājas, ir psoriāze jeb zvīņēde, kuru pavisam var izārstēt retos gadījumos. Bieži viņa parādās tieši tetovējumu dēļ,tomēr vismaz tā nav lipīga un neapdraud dzīvību…bet pašvērtējumu gan.

  • <cite class="fn">walks</cite>

    hi visiem man arī ir jau trešais tetovējums un ir sarkanā krāsa arī izmantota sievai arī ir tatoo vajag bepantem krēmu smērēt kamēr āda noiet …sory par pareizo nosaukumu krēmam…kautkas līdzīgs ir ;-)) nav ne vainas tatoo galvenais ir zināt ko tu gribi jo tas jānēsā visu savu mazo mūžu ….

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Tetoveejumi ir atavisms no akmens laikmeta cilveekiem,kas nepazina rakstiibu un ar savas vai beernu aadas apziimeeshanu citiem pazinjoja aadas iipashnieka statusau sabiedriibaa–vergiem savi ziimeejumi,augstmanjiem savi.Taatad muusdienu tato lietotaaji paraada savu analfabeetismu un atpaliciibu kulturaaalaa attistiibaa.Visi pieradinaatie lopinji tiek ieziimeeti ar mikrichipiem–cilveeklopinji ieziimee sevi ar tetobveejumiem….

Leave a Comment