Tauta “trako” par influenceres Dridrihsones gaumi – lūk kāpēc viņa izbrāķēja dizaineri Pavlovu

Pazīstamā uzņēmēja, veikala īpašniece un “Instagram” zvaigzne Elīna Didrihsone atzinusi, ka nekad nevalkājot melnu apģērbu, jo, viņasprāt, šāda krāsa labāk piestāvot gados vecākām dāmām.

Man ir vien 22 gadi, un es dodu priekšroku tikai košām krāsām. Melnas krāsas tērpus es nenēsāju vispār, es no tiem pilnībā izvairos. Neesmu arī klasikas piekritēja, lai gan pilnībā šo stilu nenoliedzu,”

Elīna atklāja intervijā pēc kārtējā TV3 pārvērtību šova ”Stilistu kaujas”.

Šovam Elīnu pieteica laulātais draugs un biznesa partneris Nauris – trim stilistiem viņš deva izaicinošu uzdevumu – iekļaujoties 600 eiro budžetā, viņiem bija jāizveido Elīnai jauns tēls, kas būtu “Instagram” bildes cienīgs.
Jāmin, ka Elīnai ”Instagram” ir 62 tūkstoši sekotāju, tāpēc viņas tēlam bija jābūt patiesi žilbinošam.

Izvērtējot triju stilistu padarīto, pāris par labāko atzina dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes radīto tērpu. Taču, kā ierasts, stilistu veikumu vērtēja arī skatītāji, kuri par uzvarētāju pasludināja modes mākslinieku Aleksandru Pavlovu.
Komentējot šo izvēli, Elīna intervijā pauda, ka ir ļoti izbrīnīta par tautas lielo atzinību Pavlova izveidotajam tērpam.

Esmu ārkārtīgi pārsteigta, ka visi tik šausmīgi fano par to. Es to noteikti nebiju gaidījusi, jo mums ar vīru bija šāds viedoklis: nu nē, galīgi nē.”

Tikmēr izskanējis, ka vairākas šova fanes esot pat tādā sajūsmā par Aleksandra radīto eleganto darinājumu, ka apsverot iespēju savu garderobi papildināt ar ko līdzīgu.

Tikmēr Elīna nebeidz vien slavēt košo bikškostīmu, ko abi dzīvesdraugi izvēlējās par savu favorītu, nodēvējot to par traku labā nozīmē un atzīstot, ka tas lieliski atbilst viņas būtībai.

Daces Krieviņas-Bahmanes darinātais kostīms bija kaut kas “kreizī”. Tas bija akurāt tāds, kas aizķer manu sirdi. Ja runājam konkrēti par ”Instagram” bildi, tad šis tērps, šķiet, “uzspridzinās” sociālo tīklu”.

Uzņēmēja atzīst, ka veikalā pati, visticamāk, šādas štātes nenopirktu, bet viņai esot “nenormāli paticis” tas, kā viņa tikusi sapucēta šovā.

Lasi arī: Aminata un Māra Upmane-Holšteine pamatīgi mainījušas tēlu – uz ielas pat neatpazītu

Elīna arī veltīja atzinības vārdus stilistiem, norādot, ka visi trīs bija ļoti centušies. “Katram modes māksliniekam ir savs veids, kā viņš pasniedz savu tērpu,” min “Instagram” zvaigzne un piebilst, ka dalība šovā viņai esot bijis aizraujošs dzīves notikums.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment