“Tēti, es nevaru mammu pamodināt.” Diemžēl mūžībā aizgājusi ļoti talantīga un enerģiska sportiste; noskaidroti sīkāki apstākļi

Diemžēl mūžībā devusies ļoti talantīga un enerģiska sportiste. Noskaidrotas arī detalizētāka informācija par šo bēdīgo notikumu. Diemžēl viņu atradusi pašas meita.

 

Dvēsele ir mūsu apziņa, lai gan tā paliek nemanāma; tā izpaužas caur prātu, gribu un emocijām. Tā ir bez fiziskā ķermeņa, tāpēc tai nav konkrētas atrašanās vietas ķermenī, bet tā ir dziļi saistīta ar to līdz pat cilvēka aiziešanai.

 

Uzreiz pēc aiziešanas aizsaulē viņa atdalās no ķermeņa, taču netiek iegūta nekāda redzama forma, – stāsta “Father Online” projekta dalībnieks abats Luka (Stepanovs).

Slavenā peldētāja Helēna Smāta, kas sasniedza pasaules vicečempiones un Eiropas čempiones titulus un arī pārstāvēja Apvienotās Karalistes izlasi 2000. gada olimpiskajās spēlēs, pēkšņi, 42 gadu vecumā, mierīgi guļot, devās mūžībā.

 

Ārvalstu medijos tika ziņots, ka viņas ķermeni ieraudzija viņas mazā četrus gadus vecā meita. Pēc sportistes mātes Lindas teiktā, naktī Heidija pamodās un mēģināja piegulties blakus mātei gultā.

 

Tomēr, nesaņemot atbildi no Helēnas, bērns meklēja tēva uzmanību un pauda bažas par mātes nereaģēšanu. Tēvs mēģināja nomierināt meitu, paskaidrojot, ka māte ir nogurusi. Tomēr, ieslēdzot gaismu istabā, viņš atklāja, ka Helēnas ķermenis ir auksts.

 

Viņš nekavējoties izsauca medicīnas personālu, bet, diemžēl, bija jau daudz par vēlu. Sportistes māte norādīja, ka iepriekšējā vakarā Helēna kopā ar savu dzīvesbiedru un bērniem – Heidiju un Stenliju – bija nodarbojusies ar smaiļošanu. Nav bijis nekādu aizdomīgu pazīmju, kas norādītu uz neparedzētu nelaimi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment