Tev bieži ir iesnas? Lūk, kāds tam iemesls: tas ir pretīgi, tomēr viegli atrisināmi

Zinātnieki apgalvo – ja tu lieto spilvenu, kurš ir vairāk nekā 2 gadus vecs, līdz pat 10% no tā svara sastāda spilvenā uzkrājušās putekļu ērcītes un mirušās ādas šūnas.

Pašas putekļu ērcītes patiesībā ir cilvēkam nekaitīgas. Tu vari samazināt to daudzumu, atstājot gultu no rītiem nesaklātu, bet, visticamāk, tev nekad neizdosies atbrīvoties no tām visām.

Tas, kas patiesībā izraisa problēmas, ir enzīms ērcīšu izkārnījumos, pret kuru daudziem cilvēkiem ir alerģija. Tas arī ir tas, kas izraisa hroniskas iesnas un apsārtumu vai niezi acīs.

Lasi vēl: Viņa nepārsniedza šo populāro zāļu ieteicamo devu, tomēr tas beidzās ar SMAGĀM veselības problēmām. Uzmanieties!

Viens risinājums ir regulāri mainīt spilvenu. Taču putekļu ērcītes var arī nogalināt, augstā temperatūrā (vismaz 60%) izmazgājot spilvenu. Un neļauj vairāk ērcītēm pievienoties jau esošajām, regulāri guļamistabā slaukot putekļus un sūknējot tos ar putekļu sūcēju.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nu i nu ...</cite>

    …kā man gribas iepazīt šos zinātniekus -pētniekus tuvāk ! Domāju ,-sanāktu vesela cirka izrāde .Man piebiedrotos mani draugi no ,,Anekdošu kluba ” Oi būtu smiekli !

Leave a Comment