Šausmīgi- tēvs nejaušības pēc nošāva savu dēlu – neticēsi, kā tas notika

Viņš dzirdēja 24 gadus veco dēlu saucam: “Tēti, Stīvens tika sašauts.”

Lode, kas izšauta no 5,56 mm kalibra pusautomātiskās pistoles Ruger SR22 atlēca no griestiem un trāpīja jaunākā dēla jūga vēnā, kas atrodas kaklā. “Ierocis nenogalināja manu dēlu, to izdarīju es,” Brumbijs pastāsta.

Brumbijs apgalvo, ka ierocis, no kura viņš izšāvis, pieder viņa 12 gadus vecajai meitai. Vīrietis ar šaušanu nodarbojās jau trīs gadus. Stīvens sāka mācīties šaut aptuveni pirms 18 mēnešiem un pēc tēva teiktā, viņam tas dabiski padevās.

Brumbija versija par notikušo nedaudz atšķīrās no Sarasotas apgabala šerifam nodotās informācijas. Varasiestāde savu versiju par notikušo izveidoja, balstoties uz aculiecinieku sniegtajām liecībām. Pēc ziņojuma datiem Brumbijs ar labo roku mēģināja dabūt ārā no krekla apakšas tur iekritušo čaulīti, tajā pašā rokā turot ieroci.

“Šādi rīkojoties, viņš netīšām notēmēja ieroci aizmugurē virzienā uz augšu un izšāva no tā,” ziņo šerifs.

Brumbijs apgalvo, ka vienmēr ievēro visus drošības pasākumus. “Tieši tādēļ vakardienas notikums bija tik stulbs un dīvains, jo ierocim vienmēr jābūt vērstam uz leju,” Brumbijs atzīst. “Uzreiz sapratu, ka šāda rīcība bija reti stulba. Man vajadzēja nolikt ieroci.”

Šerifa departaments atzīst šaušanu par nelaimes gadījumu. Nekādas apsūdzības Brumbijam netiks izvirzītas.

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment