Tēvs pārmācīšanas nolūkos ieliek savu meitiņu “cietumā.” Kā uz to reaģē cilvēki?

Tēvs bija publicējis fotogrāfijas ar savu meitu, kur redzams pat attēls profilā un no priekšas – gluži kā tas tiek darīts cietumā, bet zem bildēm viņš pievieno arī savus komentārus:

“Mana meita Aubrija Ella ļoti daudz strīdas ar manu sievu, viņa mūs nerespektē pat tad, kad atrodamies cilvēkos, ļoti daudz runā pretī un nekad neklausās, ko viņai saka. Pēršana vairs neko nelīdz. Mana meita ir pieradusi pie pēršanas, un mūsdienās jau neko tādu vairs nevar darīt, tad uzreiz tā tiek saukta par vardarbību pret bērnu.”

Tēva inscenētais cietums iekļāva plānu matraci uz grīdas, tīrīšanas pienākumus, vakariņas, kas sastāv no kartupeļiem un gaļas, kamēr viņas māsas un brāļi ēd picu un dzer sulu. 

af

Pirmie publicētie foto izraisīja tūlītēju reakciju: atbildes svārstījās no lielām dusmām (“Es tikai varu iztēloties, ko viņš dara ar mazo nabaga meitenīti aiz slēgtām durvīm, kad nav iesaistīti mediji”) līdz pat atbalstam (“Ko gan citu tu vari izdarīt ar savu bērnu mūsdienās?”) – un kaut kā šis viss tika novests arī līdz bērnu aizsardzības dienestam.

Pēc aģentu apciemojuma tēvs izņēma publicētās bildes un izteica atvainošanos:

“Es tiešām nožēloju, ka šādā veidā publicēju internetā bildes ar savu bērnu. Es atzīstu, ka tas nebija pareizi, nedomāju, ka tas tā izplatīsies. Tomēr kaut kā Dievs zina, kāds es esmu. Mana meita ir laba meitene, tikai mazliet pēdējā laikā ir sākusi izrādīties, un es tikai centos viņai parādīt, ka sliktai attieksmei būs sekas. Tagad mana meita ceļo pa internetu un tiek saukta par sliktu bērnu, bet realitātē viņa tikai izrādās, lai iegūtu uzmanību.”

Kā tev šāds soda paņēmiens?

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment