Tiek izplatīti vairāki ziņojumi, ka Keita Midltone ir gaidībās

Šķiet, ka 40 gadus vecā Velsas princese ir stāvoklī jau ceturto reizi. Par to ziņo Star un The International Business Times, atsaucoties uz saviem avotiem.

Kā vēsta avoti, viens no cilvēkiem, kuram pāris stāstīja par grūtniecību, bija nelaiķe karaliene Elizabete II, kurai tas tika atklāts neilgi pirms viņas nāves 8. septembrī Balmoralas pilī.

Tādējādi Keitas Midltones ilgā prombūtne no sabiedrības acīm varētu būt saistīta ar viņas iepriekšējiem trim grūtniecības hiperēmijas gadījumiem (ārkārtīgi smaga slikta dūša un vemšana grūtniecības laikā), kas viņu mocīja visas trīs reizes. Tas bija īpaši smagi, kad Keita bija stāvoklī ar princi Luisu.

Viņa jutās tik slikti, ka nespēja paņemt princesi Šarloti uz skolu, kad viņa sāka iet pirmajā klasē, un nokavēja daudzus svarīgus notikumus.

Tieši grūtā grūtniecības gaita ilgu laiku bija iemesls, kāpēc princis Viljams nevēlējās ceturto bērnu. Tomēr Katrīnai, iespējams, izdevās pārliecināt savu vīru un apliecināt, ka viss būs kārtībā. Velsas princis un princese šīs baumas pagaidām nav komentējuši. Oficiālo paziņojumu par Keitas grūtniecību parasti sniedz Kensingtonas pils.

Tomēr tieši Star savulaik laida klajā pirmo publikāciju, kurā tika ziņots, ka Kembridžas hercogiene ir stāvoklī ar savu trešo bērnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment