Tiešais Jupiters un retrogrāds Marss. Kas notiks katras zodiaka zīmes dzīvē 2022. gada decembrī

2022. gada decembris būs ļoti interesants un notikumiem bagāts planetārā un astroloģiskā ziņā, brīdina astrologi. Šis ir Jupitera, bet retrogrādā Marsa tiešas un ļoti ērtas kustības mēnesis.

Ko sagaidīt no šī gada pēdējā mēneša?

Vairāk optimisma un brīvības

23. novembrī Jupiters sāka virzīties uz priekšu ļoti ērtajā Zivju zīmē, kur tas paliks līdz 20. decembrim. Tāpēc atlikušajā gada daļā sagaidiet daudz svētību un veiksmi, ko nes Jupiters.

LASI VĒL: Skatītāji šokā: vairāk kā pusgadu pēc nāves Guntis Skrastiņš redzams TV

Zivis asociējas ar romantiku un fantāziju, tāpēc gada pēdējais mēnesis būs diezgan maģisks un romantisks neatkarīgi no tā, vai esat viens vai attiecībās. Pirmo reizi pēc ilgāka laika dzīve kļūs optimistiskāka, priecīgāka un brīvāka.

Komplikācija decembrī atnesīs Marsa retrogrādu, kas normālā stāvoklī atgriezīsies tikai janvārī. Tā kā Marss atrodas Dvīņu zīmē, kuru pārvalda intelektuālais Merkurs, mūsu prāti mēneša laikā var būt mazāk koncentrēti un vairāk izkliedēti.

Mūs interesēs dažādas jomas un tēmas, un būs grūti sēdēt vienā vietā un koncentrēt uzmanību. Cilvēki izrādīs tieksmi debatēt un aizstāvēt savu viedokli, kas var beigties ar strīdiem.

Bet, tā kā Dvīņi valda pār komunikāciju, rakstīšanu, valodu, mārketingu, zīmolu, reklāmu un plašsaziņas līdzekļiem, visas šīs jomas tiks uzsvērtas, un dažiem tas būs pozitīvā veidā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment