Tiešais Jupiters un retrogrāds Marss. Kas notiks katras zodiaka zīmes dzīvē 2022. gada decembrī

Veiksme Strēlniekam

Kopš novembra beigām un decembra lielāko daļu Saule atradīsies Strēlnieka zīmē, kurā arī valda Jupiters, tāpēc šī planēta situāciju ietekmēs divtik pozitīvi.

Strēlnieks ir uguns zīme, kas pazīstama ar savu saistību ar zinātni, garīgumu un kultūru.

Šī ir zodiaka zīme, kas vienmēr paver jaunus apvāršņus, tāpēc mēs centīsimies izkļūt no savas komforta zonas, doties jaunos ceļojumos un atrast savu vietu pasaulē.

Ir pienācis laiks izkāpt no savas komforta zonas un gūt panākumus

3. decembrī ilūziju un noslēpumu planēta Neptūns atgriežas tiešajā pozīcijā arī Zivju zīmē, kur uzturēsies līdz 2025. gadam.

Šīs planētas spēcīgo enerģiju var novirzīt pozitīvā virzienā, ieklausoties savā intuīcijā par to, kas sniegs jums vislabāko patiesas mīlestības savienību vai iedvesmos radīt izcilu šedevru, kas apburs pasauli.

Venera, mīlestības un skaistuma planēta, ieies Mežāzī no 2022. gada 9. decembra līdz 2023. gada 2. janvārim. Kad Venera pārvietojas pa šo zemes zīmi, mūsu finanšu un biznesa lietās ir jūtama viegluma sajūta. Mēs varam atrast īstos cilvēkus, kas palīdzēs sasniegt mūsu profesionālos mērķus.

Šis būs juteklisks laiks attiecībās, jo cilvēki vēlēsies būt lēni un stabili, veidojot sakarus ilgtermiņā.

Pilnmēness Dvīņos 7. decembrī nesīs vēlmi pēc saskarsmes un piedzīvojumiem, tāpēc lielākā daļa no mums būs gatavi izkāpt no komforta zonām un iegrimt sabiedrībā un saskarsmē.

Kad 21. decembrī Saule pāries Mežāža zemes zīmē, apziņa kļūs pragmatiskāka un reālistiskāka. Mežāzis nemēdz būt emocionāla zodiaka zīme, jo vairāk koncentrējas uz ambīcijām un sasniegumiem.

LASI VĒL: Skatītāji šokā: vairāk kā pusgadu pēc nāves Guntis Skrastiņš redzams TV

Jauns Mēness šajā zīmē iestāsies 23. decembrī, sniedzot iespēju izvērtēt mūsu ilgtermiņa mērķus un ambīcijas un noteikt stratēģiju to sasniegšanai. Jauns mēness ir stimuls darbībai, un, tā kā Mežāzis ir saistīts ar profesionāliem panākumiem, šis būs lielisks laiks, lai izvērtētu šīs jomas.

20. decembrī Jupiters uz pusgadu pāries Auna uguns zīmē, kas stiprinās mūsu iedzimto uguni, drosmi un kaislību.

Šajā periodā pieaugs pašapziņa, kas dos motivāciju veidot savu sapņu dzīvi. Risks, atklājumi un jauninājumi nesīs veiksmi un bagātību. Izmantojiet šīs enerģijas augstāko vibrāciju, lai kļūtu par sava likteņa saimnieku.

12. decembrī Merkurs ieies pirmsēnojuma fāzē, tāpēc dažas lietas, tostarp komunikācija, ceļošana un mācības, sāks palēnināties, sapīties un maldīties. Merkura retrogrāds Mežāzi oficiāli sākas 2022. gada 29. decembrī un ilgs līdz 2023. gada 18. janvārim.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment