Tik ļoti garšīgus cepumus nebiju ēdis vēl nekad: bez miltiem, ar apelsīna miziņu: jācep tikai 20 minūtes!

Pagatavošanas instrukcija:

Foto – ekrānuzņēmums

1.Bļodā sajauc olas, cukuru, sarīvētu apelsīna miziņu, augu eļļu, sāli un bezpiedevu jogurtu. Uzputo visu masu ar putukrējuma slotiņu līdz viendabīgai masai.

2. Pievieno bļodā mannas putraimus, cepamo sodu un cepamo pulveri, kārtīgi visu samaisa.

3. Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj nostāvēties uz 30 minūtēm istabas temperatūrā – tas nepieciešams, lai mannas putraimi uzbriestu.

4. Sadala masu mandarīna bumbiņas lielumā (1 gabals sver apmēram 45 gramus).

5. Rokās saveļ smukas formas bumbiņu un izvīļā to pūdercukurā. Tas jādara kārtīgi – nežēlojot pūdercukuru.

Lasu vēl: Bez gaļas, bet tik garšīgs! Budžeta plova recepte – vienreiz pagatavosi un visi tev prasīs šo recepti

6. Liek bumbiņas uz cepamās pannas, kura noklāta ar cepamo papīru vai uz tās ir cepšanai paredzēts silikona paklājiņš. Uz “plikas” pannas nelieciet (cepumi piedegs!)!

Foto – ekrānuzņēmums

7. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu karstumam un cep cepumiņus aptuveni 18 minūtes.

Lasi vēl: Gaisīgas biezpiena bumbiņas, iekšpusē maigas kā pūkas, bet ārpusē kraukšķīgas. Tik gardas, ka pazudīs no galda vienā rāvienā!

8. Izņemiet gatavos cepumus no cepeškrāsns, mazliet atdzesē, pārber vēlreiz ar pūdercukuru un pasniedz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment