Tikai 1 vingrinājums, kuru no rītiem veic visas skaistās sievietes. Satriecošs rezultāts!

Jūlija beigas nozīmē, ka vasara ir pagājusi pāri ekvatoram. Taču nekad nav par vēlu iegūt formu pirms došanās atpūsties pie jūras. Tikai daži vingrinājumi palīdz ātri sasniegt rezultātu. Un viens no tiem ir apgrieztais planks.

Šis ir lielisks vingrinājums, jo tas ļauj nostiprināt visu ķermeni, neiegādājoties papildu aprīkojumu, nereģistrējoties sporta zālē vai neupurējot ievērojamu daļu sava brīvā laika. Nepieciešama tikai vēlme praktizēt un regularitāte!

Apgrieztais planks

Izpildes tehnika

1.Apsēdieties uz grīdas. Iztaisnojiet kājas sev priekšā.

2.Novietojiet plaukstas uz grīdas aiz sēžamvietas, pirksti skatās uz priekšu (tajā pašā virzienā, kur pēdu pirksti). Izpletiet pirkstus plašāk, lai nodrošinātu maksimālu atbalstu.

3.Izelpojiet, ieelpojiet un nākamajā izelpā, balstoties uz plaukstām, nolieciet ķermeni atpakaļ, vienlaikus paceļot iegurni no grīdas. Ideālā gadījumā pēdām, sēžamvietai un ķermenim jāatrodas vienā līnijā.

4.Ievelciet vēdera muskuļus, ķermenim virzoties uz augšu.

5.Turiet šo pozīciju 60 sekundes (iesācējiem pietiek ar 15-20 sekundēm).

6.Lēnām nolaidiet ķermeni. Atkārtojiet vingrinājumu 3 līdz 10 reizes.

Iegūstamais rezultāts

Apgrieztais planks sasaista gandrīz visus muskuļus ķermeņa aizmugurē.

1.Nostiprinātas kājas un sēžamvieta. Salīdzinot ar apgriezto planku, parastais planks daudz vairāk noslogo augšstilbu aizmuguri un sēžas muskuļus.

2.Atbrīvošanās no muguras sāpēm. Noslogojot dziļos muskuļus gar mugurkaulu, vingrinājums kalpo kā muguras un muguras lejasdaļas sāpju novēršanas līdzeklis. Īpaši tas attiecas uz sievietēm pēc dzemdībām un tām, kurām darbā daudz jāsēž.

3.Slaids vēders. Veicot vingrinājumu, svarīgi nenolaist iegurni, neatmest galvu un nesasprindzināt vēdera muskuļus, kamēr ķermenis virzās uz augšu. Vēders kļūs stingrāks. To noteikti pamanīsi otrajā treniņu nedēļā.

Lasi arī: Orhideju laistīšana ar ledus kubiņiem. Satriecoša metode, par ko ziedi teiks paldies!

4.Stājas uzlabošana. Slikta stāja ir īsts veselības problēmu pavadonis. Mūsu ķermeņa nedabiskā poza deformē mugurkaulu, kas savukārt izjauc normālu asinsriti, noved pie iekšējo orgānu pārvietošanās, traucējot to dabiskās funkcijas.

Veicot apgriezto planku, mēs stiprinām muskuļus, kas palīdz noturēt muguru taisnu. Ja vingrojumu veiksiet vismaz 3-4 reizes nedēļā, tad veidosies jauns kustību stereotips. Pareiza poza kļūs par normu, un jūsu taisnā mugura pasaulei paziņos: “Es esmu spēcīgs un pārliecināts cilvēks!”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment