Tikai tu esi atbildīgs par savu dzīvi: 10 karmas likumi laimīgai dzīvei


Šie karmas likumi ir attiecināmi uz itin visiem cilvēkiem, kas vēlas savu dzīvi dzīvot pilnvērtīgu un laimīgu, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

1. Dievišķais pasaules likums
Tu savā dzīvē rodi tikai to, ko pats tajā “ieliec”. Kad tu meklē prieku, tad to arī rodi. Ja tu esi naida pilns, to arī rodi. Ja tu vēlies būt laimīgs un mīlēts, vispirms ir jāmīl pašam, jāizrāda labestība un jāizstaro labas emocijas.

2. Kustības likums
Lai dotos uz priekšu, maini sevi, ne citus cilvēkus. Tikko tu izmainīsi savas domas, mainīsies arī apkārtējie faktori. Vienīgais cilvēks, ar kuru tu sevi vari salīdzināt, esi tu pats, pagātnē. Un vienīgais cilvēks, kam tu vēlies līdzināties, esi tu pats – nākotnē. Tev ir simtprocentīga vara pār sevi. Mēs paši izlemjam, kādu pieņemt savu dzīvi, ko tajā darīt un ko vēlēties. Izmaiņas sākas ar mums.

Lasi arī: Šīs ir deviņas Visuma sūtītas zīmes, kas tevi brīdina – tās nevajag ignorēt

3.Samierināšanās likums
Lai kaut ko mainītu, sākumā ir jāpieņem to kā esošu. Centies cilvēkos pamanīt labo. Koncentrējies uz saviem draugiem, nevis ienaidniekiem. Lai tu kaut ko sasniegtu, pārstāj tiesāt un pieņem savu dzīvi tādu, kāda tā ir. Un padomā, ko tu vari darīt, lai to mainītu uz labu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos karmas likumus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment