Tikai tu esi atbildīgs par savu dzīvi: 10 karmas likumi laimīgai dzīvei

4. Pārmaiņu likums
Visa mūsu dzīve ir kustība. Un pārmaiņas ir nenovēršamas. Viss šajā pasaulē ir pakļauts dažādām pārmaiņām. Tas, kas vakar likās melns, šodien ir kļuvis jau balts. Mainās gan sabiedrība, gan cilvēki mums apkārt, gan mūsu uztvere un emocijas. Un nekas nepaliek uz vietas. “Viss plūst un viss mainās”. Jebkurai situācijai vienmēr ir sākums, vidus un beigas. Nebaidies no pārmaiņām! Droši sper soli uz priekšu, un laime būs tavs atalgojums.

5. Atbildības likums
Mēs esam atbildīgi par savu dzīvi, tas nozīmē, ka varam to mainīt. Ja mums ir kāda problēma, tas nozīmē – tā ir mūsos. Cilvēks ir apkārtējās pasaules atspulgs. Neviens, izņemot mūs pašus, nav atbildīgs par mūsu dzīves ritējumu.

6. Fokusa likums
Vienmēr fokusē savu uzmanību uz vienu lietu. Kad tu domā par daudz lietām vienlaicīgi, tu nespēj tās realizēt. Tu vari saņemt tikai to, par ko tu domā pastāvīgi, it īpaši, ja tiecies pēc tā. Ja tu koncentrējies uz vienu lietu, saprotot, ka tas ir “tavs”, šī lieta neizbēgami pie tevis atnāks.

7. Šeit un tagad likums
Nekad nenožēlo pagātni un nezīlē, kāda būs nākotne. Dzīvo šodienai! Viss labais tavā dzīvē ir tieši tagad. Lietas, kas ir notikušas nekā nemaina tavu dzīvi tagad.

8. Mijiedarbības likums
Katrai tavai rīcībai ir sekas. Lai sagaidītu rezultātu, ir kaut kas jāizdara. Kuģim, kas burā bez noteikta mērķa, neviens vējš nebūs labs ceļavējš. Tavā dzīves ceļā ļoti svarīgi ir mērķi, pat, ja tie ir mazi. Pagātne, tagadne un nākotne ir cieši saistītas.

9. Pacietības likums
Vislielākās balvas mēs saņemam pēc vislielākā darba. Jo vairāk pūļu tu velti savu mērķu sasniegšanai, jo lielāks gandarījums tev būs, kad tas notiks.

Lasi arī: Šīs ir deviņas Visuma sūtītas zīmes, kas tevi brīdina – tās nevajag ignorēt

10. Secinājumu likums
Kamēr tu no ikvienas dzīves situācijas neiemācīsies ieraudzīt “pamācību”, tava dzīve būs vairāk kā “sakritība”, nevis apzināts ceļš. Ja tava galva jau ir nosēta ar puniem, kuras tu esi uzsitis savā dzīves ceļā, ir laiks saprast, ka tu kaut ko dari nepareizi!

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment