Tomātus un papriku pārņems garšīga, liela augļu raža, ja tos baro ar parasto prosu

Lai pagatavotu, jums būs nepieciešams kilograms prosa graudaugu iepakojums un piecu litru silta ūdens pudele. Neiesaku lietot karstu, jo augsta temperatūra var iznīcināt dažus noderīgus elementus. Piepildiet mūsu prosu ar ūdeni un novietojiet to siltā, tumšā vietā uz 5 dienām, lai ievilktos.
Pēc tam atšķaidām savu “koncentrātu” ar 5 litriem silta ūdens un laistām augus. Pietiek ar 1 litru šī mēslojuma katram krūmam.

Es pamanīju, ka laistīšana ar prosa uzlējumu pēc stādu stādīšanas zemē palīdz tiem iesakņoties un ātrāk augt. Tāpēc pirmo reizi šādu mēslojumu lietoju pāris dienas pēc augu pārvietošanas uz jaunu vietu.

Lasi vēl: Kāpēc nedrīkst gulēt ar galvu vai kājām pret logu. Gribi tici, negribi ne, bet tam var būt ļoti sliktas sekas!

Otro izmantoju prosas uzlējumu ziedēšanas periodā. Trešo barošanu es veicu pēc 2 nedēļām, un tā notiek augļa sacietēšanas laikā.

Es arī dzirdēju, ka prosa tīrā veidā tiek izmantota kaitēkļu atbaidīšanai. Viņi saka, ka skudras no viņa baidās. Pats neesmu izmēģinājis šo metodi un domāju, ka tā ir bezjēdzīga.

Lasi vēl: Ar petūnijām tas jādara 2-3 reizes vasarā: tā lieliski ziedēs un priecēs jūs līdz salnām

Prosa joprojām ir bioloģisks produkts, un tajā nav nekā bīstama skudrām. Tāpēc es uzskatu, ka šis padoms ir pasaku sērija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment