Traki seksa pasaules rekordi!

  1. Pasaules lielākais dzimumloceklis

Džona Falkons (Jonah Falcon) ir amerikāņu aktieris un rakstnieks, bet vēl viņam ir arī lielākais, zināmais dzimumloceklis pasaulē. Tas ir 24.13cm garš, bet erekcijas stāvoklī tas sasniedz 34.19 cm garumu.

Viņš sevi ir apzinājies kā biseksuālis un viņam vairākkārt ir piedāvāta porno aktiera karjera, kuru viņš ir noraidījis, jo viņa īstā aizraušanās ir patiesā aktiermāksla.

liels

  1. Pasaules lielākā vagīna

Lielākā zināmā vagīna pasaulē ir piederējusi raženai sievietei, Annai Svan (Anna Swan, 1846-1888), kura bija zināma kā Skotu milzis. Viņa piedzima normālā izmērā, bet tad viņai sākās strauja augšana, kad jau 19 gadu vecumā bija sasniegusi 2.38 metru garumu. Viņa satika vēl vienu milzi, kurā iemīlējās un aprecējās, uzstādot rekordu- garākais precētais pāris pasaulē. Viņa laida pasaulē lielāko zīdaini, bet, kurš diemžēl neizdzīvoja, bet ir apskatāms Klīvlendas Medicīnas muzejā. Viņas vagīna sasniedz 48.26 cm garumu, kad vidējais izmērs ir 15cm. Bērna piedzimšanai nepieciešamais vidējais izmērs ir 10cm.

liela sieva

  1. Pasaules ražīgākā māte

Valentīna Vasiļjeva ir laidusi pasaulē veselus 69 zīdaiņus un 67 no tiem ir izdzīvojuši. Laika posmā no 1725-1765. gadam viņa dzemdēja 27 reizes: 16 dvīņu pāri, 7 reizes trīnīši un 4 reizes četrīši. Viņa nāca no Sibīrijas, bet nav zināms ne viņas miršanas gads, ne vieta. Modernajā pasaulē ražīgākā māte ir Čīlē, kura apgalvo, ka ir māte 64 bērniem, 55 no tiem ir reģistrēti.

ražena māte

  1. Pasaules vecākā strādājoša prostitūta

Policija Tai Pie ir zinoša par kundzi 82 gadu vecumā, kura vēl joprojām nodarbojas ar prostitūciju. Viņas iesauka ir “vecāmamma”. Vecāmamma sāka nodarboties ar šo biznesu aptuveni pirms 40 gadiem, kad nomira viņas mīļākais ar kuru viņa bija dzīvojusi 2 dekādes. Viņa iekasē no saviem klientiem 10 vai pat 20 reizes mazāk, nekā viņas aroda māsas.

veca ielasmeita

  1. Pasaules vecākais tēvs

Fermeris Indijā ir precējies 4. reizi un ir tēvs 21 bērnam, savā 90 gadu vecumā un nu viņam ir vēl viens jaundzimušais! Viņš apgalvo, ka nevēlas apstāties un vēlas radīt bērnus vismaz līdz 100 gadu vecumam. Misters Jogi stāsta, ka nezina, cik precīzi viņam ir bērnu, bet zināmie ir vismaz 21 un mazbērni ir jau 20.

vecs tēvs

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment