Trakums! Tu neticēsi, ko katru dienu lielā daudzumā ēd šī sieviete

Sieviete Indijā, Sudama Devi, pirmo reizi pagaršoja smiltis 10 gadu vecumā, bet nu viņai vairs nespēj bez tām dzīvot. 10 gados viņa smiltis pagaršoja tikai joka pēc kopā ar draugiem, bet vairākus gadus viņa jau notiesā aptuveni 1 kilogramu smilšu dienā.

Viņa dienā notiesā 4 šķīvjus ar smiltīm, kas viņai ir ļāvis saglabāt labo veselību, jo Sudamai ne reizi nav nācies meklēt ārsta palīdzību. “Es mīlu smiltis tik pat ļoti, kā liela daļa cilvēku mīl cukuru,” stāsta smilšu ēdāja. Viņa ir vienīgā savā ģimenē ar šādu atkarību no smiltīm.

woman sand

Viņa ir 4 bērnu māte un apgalvo, ka pat savā kāzu dienā viņas vakariņas bija 1 smilšu šķīvis.

“Es nekad nejūtos slikti, ēdot smilti. Mans finansiālais stāvoklis ir slikts, bet smiltis man neļauj sajust izsalkumu. Tomēr es neēdu smiltis, lai aizvietotu ēdienu. Tā ir kā piedeva.” Sudama dalās ar savu smilšu ēšanas pieredzi.

woman sand2

Pirmo reizi, kad viņa esot ieradusies pie sava vīra ģimenes, visi bija pārsteigti, ka sieva ēd smiltis. Sākotnēji smiltis viņai sagādāja tēvs un brālis, bet nu to dara viņas vīrs. Viņai ir bijuši 7 dēli un 3 meitas, no kuriem dzīvi vēl ir 3 dēli un 1 meita. Neviens no viņiem neēda smiltis.

Ārstiem Sudama ir mistērija. Viņas ķermenis nav piedzīvojis nekādus sarežģījumus un viņas veselība ir ļoti laba.

woman sand3

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment