Vīrieši-transvestīti, kuriem sievietes dzīve tomēr izrādījās par grūtu

Capture

Mūsdienās katram ir iespēja kļūt, par ko vien vēlamies – vīrietim par sievietei, sievietei par vīrieti vai arī vīrietim par sievieti un atkal par vīrieti gadījumā, ja otra dzimuma dzīve izrādas savādāka nekā sākotnēji bija iecerēts.

Britu transseksuāle pieprasa nacionālās medicīnas centram apmaksāt atgriezenisko dzimummaiņas operāciju, jo sievietes dzīve ir pārāk grūta

a99220_double-sex-change_2-nhs

30 gadus vecā Čelsija Atonija vēlas atkal kļūt par Metjū Atoniju, jo viņas sākotnējā dzimummaiņas operācija 15,000 mārciņu vērtībā nesniedza gaidīto rezultātu – viņa kļuva par sievieti, taču neizskatījās tā, kā bija iecerējusi, un esot jāpieliek ļoti daudz pūļu, lai viņa izskatītos sievišķīgi, kā rezultātā jūtas ne savā ādā. Atgriezeniskai dzimummaiņas operācijai ir nepieciešami 22,000 mārciņu, ko Čelsija cer iegūt no nacionālās medicīnas centra, jo šādā emocionālā stāvoklī nespēj strādāt.

Lasi vēl: 10 slavas saulītē nonākušie transvestīti – #5 ir pavisam neticami!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējos gadījumus, kad vīriešiem sievietes dzīve ir izrādījusies pārāk grūta!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6. Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām.

Leave a Comment