Vīrieši-transvestīti, kuriem sievietes dzīve tomēr izrādījās par grūtu

Britu jauniete, kura uzsāka hormonu terapiju, bet jutās ļoti nelaimīga, kļūstot par sieviet

a99220_double-sex-change_3-youngest-briton

Ria Kūpera ir jaunākais cilvēks Lielbritānijā, kura uzsāka dzimummaiņas procesu. Viņa 12 gadu vecumā sāka ģērbties kā meitene un, sākot ar 15 gadu vecumu, lūdzās vecākiem, lai apmaksā viņai dzimummaiņas operāciju. Kad viņai palika 17, vecāki piekrita apmaksāt viņai visus nepieciešamos pasākumus dzimummaiņas procesā.

Lasi vēl: 10 slavas saulītē nonākušie transvestīti – #5 ir pavisam neticami!

Sākumā viņai nācās iziet psiholoģisko novērtēšanu, un tikai ar psihologa atļauju Ria uzsāka hormonu terapiju. Uzsākot hormonu terapiju, viņa jutās priecīga, taču, kad ievēroja, ka viņai attīstās krūtis un ķermenis kļūst sievišķīgs, viņa sāka justies nelaimīga. Gadu pēc terapijas viņa atteicās no operācijas un pārtrauca hormonu lietošanu. Viņa tajā brīdī saprata, ka nevēlas būt sieviete – Ria atzina, ka sievietei būt ir mokoši un sīkāk nepaskaidroja, kāpēc.

Vīrietis, kurš dzīvoja kā sieviete nepilnus 8 gadus

a99220_double-sex-change_5

Valts Heijers nepilnus 8 gadus nodzīvoja kā sieviete, kad 42 gadu vecumā divu bērnu tēvs nolēma veikt dzimummaiņas operāciju. Valts kopš 5 gadu vecuma jutās kā iesprostots ne savā ķermenī un ļoti ilgi plānoja operāciju. Kad beidzot tas notika, sākumā viņš jutās ļoti apmierināts, bet, laikam ritot, viņš saprata, ka patiesībā kļuva par sievieti bērnības traumas rezultātā, nevis ģenētisku iemeslu dēļ un veica atgriezenisko dzimummaiņas operāciju pēc nepilniem 8 gadiemk.

Viņš nožēlo, ka veica dzimummaiņas operāciju un, lai tā nenotiktu ar citiem, viņš ir izveidojis savu mājas lapu sexchangeregret.com, kur dalās savā pieredzē un konsultē tos, kuri vēlas mainīt dzimumu.

Vīrietis, kurš nodzīvoja kā sieviete 32 gadus un tad pārdomāja

a99220_double-sex-change_7-cheerleader-1

Filips Porters no Teksasas kā sieviete nodzīvoja 32 gadus. Viņš, būdams sieviete, strādāja kā “topless” (atkailinātām krūtīm) dejotāja un Nacionālās futbola līgas karsēja. 2013. gadā, neiedziļinoties detaļās, viņš pārtrauca homonu lietošanu, izņēma silikona krūtis un uzsāka dzīvi atkal kā vīrietis.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6. Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām.

Leave a Comment