Treniņš zemāk par jostas vietu

Nekad neizlaid savu kāju dienu! To tu noteikti esi dzirdējis vairākkārtīgi, jo taisnība jau vien ir.

Tu neradīsi savu muskuļu attīstību tik labu, kāda tā varētu būt, ja tu nepamainīsi vingrinājumu veidus, kuros tiek darbinātas dažādas muskuļu grupas.

Te būs pāris vingrinājumu ieteikumi:

Pietupiens ar svaru stieni: seti: 4/ reizes: 12, 10, 8, 8/ atpūta: 90 sekundes

Nostājies ar pēdām plecu platumā, nedaudz purngaliem izvērstiem uz āru, turot svara stieni aiz savas plecu līnijas, uz muguras. Pietupstoties pārliecinies par to, ka tava mugura nesaliecas, spied gurnus uz aizmuguri un, saliecot ceļgalus, tupies līdz tavi augšstilbu muskuļi ir paralēli grīdai.

Veicot vingrinājumu, palielini svaru kā reižu skaits samazinās.

Vienas kājas pietupiens ar svaru stieni (Bulgarian split squat): seti: 4/ reizes: 12,10,8,8 katrai kājai/ atpūta: 90 sekundes

Nostājies ar skatu prom no sola, turot svara stieni aiz savas muguras augšdaļas. Noliec vienu kāju uz sola, ar otru pietupies tik tālu, lai otras kājas ceļgals gandrīz pieskaras zemei. Veicot vingrinājumu, mugurai jābūt taisnai.

Veicot vingrinājumu, palielini svaru kā reižu skaits samazinās.

Kāju trenažieris (Leg press): seti 4/ reizes: 10/ atpūta: 90 sekundes

Apsēžoties uz trenažiera, uz platformas novieto savas pēdas plecu platumā, tad atspiedies ar kājām pret platformu, līdz tavas kājas iztaisnojas. Nolaidies atkal atpakaļ līdz tādam līmenim, kad tavi ceļgali veido 90 grādu leņķi ar grīdu.

Atstumies no platformas 1 sekundes laikā, bet laidies lejā 3 sekundes.

Avots: menshealth.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment