Triki, kā uzņemt labāku pašbildi

Samierinies un iegādājies pašbilžu nūju, bildes uzņemšana no augšas, liks tev izskatīties slaidākam, bet zemie leņķi, gluži pretēji, tev atmaksās ar dubultzodu. Iegādājies to lidostā un ja tev tā ārkārtīgi nepatīk, izmanto to vienas bildes uzņemšanai, ko vēlies ievietot kā savu jauno profila bildi sociālajos kontos. Tad pārējā atvaļinājuma laikā, vari to atstāt viesnīcā. Vai iznīcināt to.

Svarīgs ir arī īstais brīdis pašbilžu uzņemšanai. Ja ir tāda iespēja, uzņem bildes saulrieta laikā, tā ir tā dēvētā “zelta stunda”, kas maskē visas nepilnības, kā arī tava vēdera vien-paku. Otrkārt, iegaumē, ka nav vērts sociālajos kontos ievietot brīnišķīgās bildes, kamēr visi vēl guļ. Tev nebūt nav jānoslogo Instagram ar veselu lērumu bilžu, kas ievietotas 15 minūšu periodā. Tomēr, ja ievietosi savu labāko bildi internetā tad, kad tavās mājās ir plkst. 20:00, tiek garantēts, ka iegūsi manāmu popularitāti.

Fons lieliski aizstāj tukšumu bildes pakaļplānā. Uzņemot pašbildi, ar savu seju aizpildi aptuveni pusi kadra un otru pusi pataupi kaut kam ievērojamam. Kā arī, iegaumē, ka mazāk apstrādātas bildes izskatās gaumīgākas. Uzņem attēlu izmantojot telefona fotokameru, nevis aplikāciju Instagram, tad izdzēs nevajadzīgo, izmantojot VSCO Cam aplikāciju. Visbeidzot, maini bildes piesātinājuma līmeņus un kontrastu, lai tā izskatītos pēc brīnišķīgas brīvdienu fotogrāfijas.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment