Trīs efektīvi padomi, kas palīdzēs atbrīvoties no sliktas tualetes smakas reizi par visām reizēm

Ja vannas istabā ir pastāvīgs mitrums, ar laiku rodas pelējums, kaļķakmens un nepatīkamas smakas. Tas var rasties arī no caurulēm vai ventilācijas sistēmas, kas ir ļoti kairinoši.

Piedāvājam ļoti efektīvus un iedarbīgus veidus, kā reizi par visām reizēm atbrīvoties no šīm neērtībām. Lai neitralizētu visas svešās un nepatīkamās smakas vannas istabā vai tualetē, ir dažas vienkāršas metodes, kuras varat pielietot jau tagad.

Kā atbrīvoties no nepatīkamas smakas tualetē vai vannas istabā

Veļas kondicionieris

Paturiet prātā, ka vannas istabā jābūt higiēniskai un tīrai, lai baktērijas nenonāktu uz izlietnes, durvju rokturiem un zobu birstēm.

Šim nolūkam varat izmantot veļas kondicionieri: tas jāielej tualetes tvertnē. Katru reizi, kad noskalojat ūdeni, vannas istabā izplatīsies patīkams aromāts.

Vai arī varat sajaukt veļas kondicionieri ar ūdeni un ieliet izsmidzinātāja pudelē, labi sakratīt un izsmidzināt to uz dažādām virsmām vannas istabā. Šādā veidā jūs atbrīvosieties no baktērijām un nepatīkamām smakām.

Aromatizētas ziepes

Jūs varat vienkārši izpakot jebkuras smaržīgās cietās ziepes ar savu iecienītāko aromātu un novietot tās vannas istabas plauktā.

Lasi vēl: Ir noteikts, kāds ir mūsdienu automašīnu kalpošanas laiks

Piemēram, jūs varat iegādāties ziepes ar spēcīgu kadiķkoka, lavandas, priežu, zemeņu, rozmarīna, apelsīnu ziedu vai liliju smaržu.

Kanēlis un vaniļa

Tās ir patīkamas un vienlaikus spēcīgas smaržas, ko var izmantot kā aromātu tualetē, vannas istabā vai visā mājā. Lai pagatavotu smaržu, nepieciešams ņemt dažus pilienus vaniļas ekstrakta, 2 kanēļa standziņas, 4 krustnagliņas, 1 glāzi etiķa, 1 glāzi ūdens.

Visas sastāvdaļas ir jāielej katliņā un dažas minūtes uz lēnas uguns jāvāra. Pēc tam maisījums jāatdzesē. Tad šo šķidrumu ielej izsmidzinātājā, lai pēc tam izsmidzinātu visās telpās patīkamam aromātam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment