Tu būsi līks no smiekliem, kad redzēsi ko lauksaimnieks izmanto kā putnubiedēkli! Kā tev patīk skats?

Viņš uzstādīja noteiktus nosacījumus, kādam putnu biedēklim būtu jāizskatās – tam ir jāatgādina cilvēku, tad arī radās neparastā ideja šim nolūkam izmantot piepūšamo seksa lelli! Drīz vien piepūšamā dāma tika atvesta un Deivids to novietoja stratēģiskā pozīcijā uz lauka, Deivids stāsta, ka piepūšamā lelle par 4.82 britu mārciņām(apmēram 6.6 eur), ko viņš iegādājās interneta veikalā Amazon, ļoti veiksmīgi atbaida briežus, tomēr nav efektīva, lai turētu prom milzu daudzumu ar cilvēkiem, kuri par to padzirdēja un vēlējās apskatīties uz laukā mītošo lelli.

20353021W-2

50 gadus vecais Deivids stāsta, ka viņa(piepūšamā lelle) ir daudz labāka par citām iepriekš izmēģinātajām metodēm, lai gan šķiet, ka šis savukārt var traucēt vietējai satiksmei. Viņš komentē: “Šeit ir gandrīz notikušas dažas sadursmes, jo cilvēki atskatās uz lauku, kurā novietota lelle.”

Deivids ir apsvēris domu lelli apģērbt, viņa sieva komentē: “Esmu redzējusi viņu rokamies cauri manām drēbēm priekš viņas, bet es ceru, ka viņš neuzdrošināsies.”

Avots:shockingtimes.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment