Lielākā daļa no mums pēc atnākšanas mājās no pārtikas veikala sabāž iegādāto pārtiku brīvajās vietās ledusskapī, tomēr šāds ieradums mūs padara slimus.
Ir viegli domāt, ka ledusskapis visu tā teritoriju apgādā ar vienādu aukstā gaisa līmeni, tomēr tā nav patiesība – izrādās, ka katrā ledusskapja nodalījumā tiek piegādāta citādāka gaisa temperatūra, tādēļ produktu izvietojumam ir ļoti liela nozīme, ja ilgāk vēlies tos uzturēt svaigus.
Katru gadu cilvēki izmet ārā tonnām pārtikas tikai tā iemesla dēļ, ka viņi to ledusskapī ir novietojuši nepareizā vietā, tomēr ir pareizais veids, kā to darīt, un mēs tevi ar to iepazīstināsim!
Lasi vēl: Kāpēc ledusskapī turēt sasalušu monētiņu? Dīvaini, bet tas darbojas!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā ledusskapī ir jāizvieto pārtika!
Tevi noteikti interesēs
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- Ko nevajadzētu darīt 1. decembrī – dienā, kad Visums piepilda vēlmes, bet ne visas
- Kā izvēlēties mandarīnus: ekspertu ceļvedis par šķirnēm, uzglabāšanu un 3 negaidītām pazīmēm veikalā
- Stiprs sals vai atgriezies rudens: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi Latvijā būs līdz 10. decembrim
- Es aizvedu vīra veco dīvānu uz Getliņu izgāztuvi, bet viņš, kad uzzināja, metās uz turieni to atgūt – stāstu kāds iemesls
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni







