Tu spētu noticēt, ka šis vīrietis ir transvestīts? Neticams stāsts, aiz kura ir vēl neticamākas pārmaiņas (+ FOTO)

Džeimijs Vilsons ir transseksuāls mūziķis, kuram vietnē Instagram seko 116 000 interneta lietotāji. Savā konta Džeimijs ievietojis attēlus, kuros redzamas viņa pārvērtības, no sievietes kļūstot par vīrieti. Viņš ievietojis neskaitāmas bildes, kurās redzams viņa ķermenis pirms pārmaiņām un pēc tām. Tagad Džeimijs ir izgājis hormonu terapijas kursu, kā arī veicis dzimuma maiņas operāciju, kļūstot par pievilcīgu vīrieti.

Viņš zem viena no attēliem raksta: “Nevienam nav nepieciešams tests, lai noteiktu, ka viņš ir transpersona, un nevienam nav vajadzīgs citu apstiprinājums, kā vien savs.”

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Viņš piemetina:

Kad es citiem atklāju, ka esmu transpersona, viņi neticēja, skaidrojot, ka 18 gadus esmu izskatījies ļoti sievišķīgi. Kādēļ tad es ievietoju salīdzinošus attēlus? Es vēlos, lai cilvēki ievēro, ka tam, kā citi izskatās, nav nozīmes. Ja kādam ir “iekšā” pateikt, ka viņš ir gejs, transseksuāls vai biseksuāls, tad, lūdzu, ticiet šim cilvēkam, jo stereotipiem beidzot ir jādara gals.”

“Nespriediet par grāmatu pēc tās vāka. Es ievietoju šo attēlu tādēļ, ka cilvēkiem ne vienmēr atklāti jāizrāda, ka viņi ir transseksuāļi. Dzīve ir dota, lai katrs atrastu pats sevi. Neviena cilvēka ceļš nav vienāds, tādēļ pārstājiet pielīdzināt sevi citiem.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “Jaimie Wilson”

Par nelaimi, Džeimiju pēc savas identitātes atklāšanas noraidīja ģimene, tas viņu ir spēcīgi ietekmējis. “Man pietrūkst laika, ko agrāk pavadīju ar ģimeni. Es skumstu pēc tā, ka mani vecāki agrāk ar mani lepojās,” Džeimijs ierakstījis savā Facebook kontā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Jaimie Wilson”

Viņš turpina: “Es neskumstu pēc naktīm, kurās esmu atstāts viens pats ar savām sajūtām, es neskumstu pēc brīžiem, kad man nācās gaidīt, kamēr neviena nav mājās, lai nēsātu vīrišķīgas drēbes un paslēptu matus zem cepures. Man it nemaz nepietrūkst slēpšanās.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “Jaimie Wilson”

Lai arī kas nebūtu noticis, Džeimijs šobrīd ir pirmā transpersona, kura internetā iemantojusi tik daudzu cilvēku atzinību.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment