Sastāvdaļas:
-
2 greipfrūti
-
1 ēdamkarote sarīvētas ingvera saknes
-
1 ēdamkarote ābolu etiķa
Pagatavošana:
Greipfrūtu nomizojiet un kopā ar ingveru un ābolu etiķi lieciet blenderī un sasmalciniet.
Dzēriens jālieto visas dienas garumā pirms katras ēdienreizes. Vislabāk šo līdzekli lietot vakarpusē, ar to aizvietojot, piemēram, vakariņas.
Dzērienu lietojiet nedēļu no vietas, tad ieturiet vienas nedēļas pauzi un pēcāk varat atkārtot šo procedūru.
Lasi vēl: Dzēriens, kas palīdz attīrīt plaušas un atvieglo elpošanu! Tikai dabīgas sastāvdaļas!
Avots: fithacker.ru
Tevi noteikti interesēs
- Francijā olas vāra tikai šādi – kulinārijas triks, kā ar vienu kustību viegli noņemt čaumalasby Anete Vītola
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma