Uz laimes spārniem: kurām zodiaka zīmēm īpaši veiksies zaļā koka Pūķa gadā

Strēlnieks

Otra zodiaka zīme, kas 2024. gadā ķers veiksmi aiz astes, ir Strēlnieks. Uguns stihijas palātas spīdēs vēl spožāk nekā līdz šim. Viņu priekšā pavērsies jauni apvāršņi, un ne viens vien uzbrukums nespēs sajaukt visus viņu plānus.

“Tāpēc esi aktīvāks, zinātkārāks un radošāks savu mērķu sasniegšanā. Jūsu galvenais gada noslēpums ir pozitīva attieksme,” sacīja astroloģe.

Svari

Koka pūķis patronizēs ne tikai uguns stihiju. Tās spēcīgā ietekme ietekmēs arī citu zvaigznāju pārstāvjus, jo īpaši Svarus. Pavasarī gaidāmais Mēness aptumsums radikāli mainīs viņu dzīvi, nosūtot jaunas interesantas un daudzsološas paziņas.

Būtiski uzlabojumi gaidāmi mīlestības un darba jomās. Svariem svarīgākais ir būt īstajā vietā īstajā laikā. Lai to izdarītu, ir svarīgi novērot slēptās zīmes, ko Visums sūta.

Vērsis

Vēršiem, neskatoties uz viņu mierīgo un līdzsvaroto raksturu, 2024. gadā ir arī daudz patīkamu pārsteigumu. Zemes stihijas pārstāvjiem Pūķis visvairāk vērtē apņēmību un neatlaidību. Tieši šīs īpašības ir svarīgi demonstrēt visu 12 mēnešu laikā.

“Galvenais ir radīt tieši šo atbalstu, pamatu jauniem panākumiem. Koncentrējieties uz savām stiprajām pusēm un izmantojiet šarmu. Un tev noteikti viss izdosies,” dalījās eksperts.

Būtu arī laba ideja iekļaut sportu savā dzīvē. Koncentrēšanās tikai uz darba uzdevumiem ir saistīta ar labklājības pasliktināšanos un pilnīgas stagnācijas perioda sākumu.

Kā garais gads ietekmēs visas zodiaka zīmes

Jau ilgu laiku tika uzskatīts, ka garā gada sākums noteikti sola neveiksmes un nepatikšanas. Tāpēc daudzi nopietni baidās, ka kombinācija ar enerģisko Pūķi nenesīs pasaulē laimi un labklājību, bet gan haosu un apjukumu.

Patiesībā nav jābaidās no ļaunā likteņa. Karma unikālā gadā, kad 29. februāris pieskaita ierastajām 365 dienām, apsteidz tikai tos, kuri to patiešām ir pelnījuši – krāpniekus un negodīgus viltīgus cilvēkus.

“Pūķis, kas valdīs 2024. gadā, ir garīgās saiknes un atdzimšanas simbols. Un tas vieno pasaules – materiālo un garīgo. Līdz ar to ir iespēja neiedziļināties sasniegumos,” komentēja astroloģe.

Gada simbols ir gatavs palīdzēt īstenot ieceres tiem, kuri nebaidās no grūtībām.

Trīs galvenie padomi, kas palīdzēs piesaistīt jūsu dzīvē veiksmi un labklājību:

neturieties pie pagātnes;
“Atlaidiet visu, kas aiziet. Jo tas izsūc mūsu enerģiju un neļauj ātrāk tikt uz priekšu,” sacīja astroloģe.

ienest savā dzīvē kaut ko jaunu;
“Varbūt šīs būs jaunas mācības, kāds ceļojums, iepazīšanās. Ienes jaunu enerģiju,” piebilda eksperte.

Lasi vēl: Ķīniešu horoskops 2024. gadam ar astrogrammu: uzzini, ko pūķis tev ir sagatavojis

iegādājieties nelielu iekštelpu koku.
Pieaugot, visi plānotie plāni un mērķi arī tiks realizēti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment