VIŅAM uzbruka tīģeris, atstājot šausminošu rētu, kuras dēļ viņa meita varētu neapprecēties

4
Kārtējo reizi Ali ar saviem kolēģiem devās uz mežu zvejā. Bieži viņi ir prom, līdz pat 30 dienām, zvejojot, tāpēc paliek mežā arī pa nakti! Taču šādos Bangladešas mežos nav droši. Kādu nakti, kad vīrieši gulēja, pēkšņi Ali uzbruka tīģeris, viņam tika norauta puse sejas. Tīģeris gribējis Ali izvilkt no laivas, kurā viņi bija gulējuši, taču pārējiem ar airiem klapējot pa laivas malu izdevies to aizbaidīt. Tā kā līdz vietai, kur viņi dzīvo bija tāls gabals braucams, viņi nespēja Ali laikus nogādāt slimnīcā, lai saglābtu viņa seju. Ierodoties tur, ārsti teica, ka ir par vēlu un viņi nespēj neko līdzēt.

2

Viņš tiek pazemots un atstums vietā, kur dzīvo – Sundarban mežā. Ali nedrīkst apmeklēt publiskās ceremonijas un pasākumus. Lai vai kā viņa vēlme atrast savai meitai vīru ir tā, kas neļauj viņam sabrukt un dzen uz priekšu, motivē, paciešot pazemojumus katru dienu jau 20 gadus. Viņa raizes par to, ka viņa meita varētu palikt bez vīra, pastiprinājis tas, ka sabiedrība, kurā viņi dzīvo ir ļoti māņticīgi un baidās no “tīģeru atraitnēm”- sievietēm, kuras zaudējušas savus vīru savvaļas dzīvniekus uzbrukumos, līdzīgos kā Ali nācās piedzīvot.

Mežā, kurā viņi dzīvo, cilvēki galvenokārt nodarbojas ar zvejniecību un medus vākšanu turklāt, ne dodoties zvejā, ne strādājot ar bitēm un vācot medu, viņiem nav nekādi aizsardzības līdzekļi, apģērbi. Vēl cilvēki šeit sadarbojas ar koksnes uzpircējiem.

3

Tā kā savas nelaimes dēļ viņš nebija spējīgs atrast citu darbu, viņš atgriezās savā ierastajā zvejnieka darbā, pirms tam gan viņš nodarbojās arī ar medus un koksnes vākšanu. Savu seju, kā vari redzēt attēlos, viņš aizsedz ar lakatu, lai neradītu vēl lielāku nepatiku cilvēkos. Tā kā viņš vēlas veikt plastisko operāciju, bet naudas viņam tam nav, viņš cer uz apkārtējo atbalstu.

Interesanti, ka, neskatoties uz viņa traumu, viņam ir gan sieva, gan bērni. Tas pierāda, ka cilvēka iekšējā būtība tomēr ir svarīgāka. Cerams, ka Ali izdosies savākt nepieciešamos līdzekļus un atbalstu, lai veiktu plastisko operāciju, un, iespējams, tad cilvēki beidzot beigs viņu nosodīt, pazemot un izsmiet!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment